2019 Makyaj Trendleri Ve Diğerleri

2019 Makyaj Trendleri Ve Diğerleri
3 Haziran 2019 tarihinde eklendi, 1.797 kez okundu.

2019 Makyaj Trendleri

Yanlışlıkla boya kutusuna düşsek de biz kadınlar onu  öyle bir evirip çevirip şekillendirir ve sunarız ki bir anda bu moda olur ve trende dönüşür. Yani önemli olan bir şeyi kendine yakıştırabilmek ve herkesi de bunun yakıştığına ve güzel durduğuna ikna etmek ve aynısını yapmasını sağlamaktır moda.

Aslında değişmeyen klasiğimiz: güzel görünmek.  Değişen ve adına moda dediğimiz şey ise değişen güzellik algımız. Bakalım biz kadınların düştüğü “güzelliğin renk kutusu” 2019 makyaj trendleri olarak bize hangi renkleri ve güzellikleri sunacak?

90’lara Selam Gönderiyoruz

90’lı yıllar, makyajda koyu mat fondöten, kahverengi ruj ve bronz tenin yıllarıdır.  2019 makyaj trendleri de bu tonları daha modernize ederek kullanmakta. Fondötenin 90’lardaki yoğun, katmanlı hâli, ikinci ten gibi duracak şekilde yumuşatılmış olarak kullanılmakta.  Daha yumuşak geçişlerle ve tek renkle yüz kontörü yapmak moda. Aynı tonla geçişler bize daha doğal bir görüntü kazandıracaktır.

Güller ve Dudaklar

Parlak, ışıl ışıl ya da mat ama kırmızının en çarpıcı tonları gündüz-gece dudaklarımızda olacak. Bununla birlikte metalik ışıltılı rujları da sıkça görecek ve kullanacağız.

Beni benden alan ah o gözlerin!

Yıllar sonra 2019 makyaj trendleri dendiğinde ilk hatırlanacak şeylerden biri eyeliner ile geometrik şekiller çizilmiş ve rengarenk farlarla ön plana çıkmış kedi gözler olabilir. Bunun yanı sıra daha duru bir güzelliği tercih ediyorsanız yukarı doğru kıvrılmış kirpikler ve gözaltına çekilmiş bir kalem ya da verilmiş bir ışıltı yeterli. Buğulu gözler yavaş yavaş unutulmaya başlanacak gibi. Far kullanmak isterseniz ki bizce kesinlikle isteyeceksiniz, civciv sarısından mosmor tonlara koyu mavilere kadar geniş ve canlı bir skala hizmetinizde.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git