2019 Mini Nişanlık Modelleri

Nişan elbiselerinde, hatta gelinliklerde uzun olması gerektiği gibi çeşitli kaideler söz konusu iken son zamanlarda artık bu tür kurallar çok dikkat çeken kurallar değildir. Artık hem gelinliklerde hem de nişanlıklarda tercih yaparken özgür ve kısıtlamasız davranabilirsiniz. Böylelikle kısa nişan elbiseleri de sık sık kullanılmaya başlanmıştır. Diz üzerinde biten eteklerle, gelin adayları hem daha rahat hareket edebiliyor hem de yaşlarına uygun kıpır kıpır modeller tercih edebiliyorlar. Diz üzeri nişanlıkların kabarık etekli ve dar kesim olanları mevcuttur.

Kabarık Mini  Nişanlıklar

Kabarık etekli modelleri, özellikle herhangi bir mekânda nişan yapılacaksa tercih edebilirsiniz. Genellikle straplez üst modelleri mevcuttur ama diktirme şansınız varsa kendi modelinizi yaratmanız da mümkündür. Etekler kimi modellerde göğüs altından kabarırken kimilerinde bel hizasından kabarmaya başlamaktadır. Bazı modellerde de üst ve etek kısmı kalın bir kemer ile ayrılmaktadır. Pudra, pembe, mor ve mavi gibi cıvıl cıvıl renklerin, taşlarla, parıltılarla ve payetlerle buluşmasından meydana gelen şık nişanlık modelleri oldukça uygun olacaktır.

Dar Kesim Mini Nişanlıklar

Dar kesim ve dizüstü nişanlık modellerinde farklı çeşitler bulmanız mümkündür. Parlak saten kumaşlardan, taş ve parıltı detayları olmayan modeller ve payetlerle, taşlarla süslenmiş modeller son zamanlarda sıklıkla tercih edilen modellerdendir. Dar kesim olanlarda da genellikle straplez modeller mevcuttur ama yine özel dikimlerde kendi dilediğiniz gibi modeller şekillendirebilirsiniz.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git