2019 Apoletli Abiye Modelleri

Havaların ısınması ile davetler ve düğünler artış gösterdi. Her yaz klasikleşen bu durum karşısında tasarımcılar abiye elbise tasarımında adeta yarışa girdiler. Birbirinden güzel abiye modelleri şimdiden vitrinlerde müşterilere sunulmaya başlandı.

Abiyede Moda

Abiye elbiseler klasik çizgiler barındırsa da artık birçok alanda kullanılırlığı olduğu için çarpıcı tasarımlar ile de hayat bulabiliyorlar.  Tasarımcıların birbiri ile yarışa girdiği abiye elbise modelleri arasında 2019 yaz ayları için en çok dikkat çeken modeller ise apoletli abiyeler olucaktır.

Apolet Modasının Gelişimi

Apoletler ilk olarak askeri ve resmi rütbe simgesi olarak, resmi üniformalar için tasarlanmıştır. Zamanla kadın askerlerin kıyafetlerinden ilham alınarak farklı tasarımlarda hayat bulmuştur. Altın ve gümüş zincir detaylar ile daha da kışkırtıcı hale getirilen tasarımlar özellikle gömlek ve elbise modellerinde büyük ilgi görmüştür.

Abiye ve Apoletin Muhteşem Buluşması

Sıra dışı ve yenilikçi tasarımların büyük ilgi gördüğü günümüzde tasarımcılar çılgın tasarımlar yaparak moda dünyasında heyecanı hep canlı tutuyor. Bu heyecana ortak olan tasarımların başında da apolet detayının muhteşem kombinasyonu olan apoletli abiye modelleri oldu.

2019 yaz modası için tasarlanan abiyeler arasında dikkat çeken apoletli abiyeler giyen kişiye asi ve çekici bir ifade kazandırıyor.

En çok beğenilen apoletli elbise modelleri arasında;

  • Zımba detaylı apoletli abiyeler
  • Derin V dekolteli apoletli abiyeler
  • Asimetrik kol detayına sahip apoletli abiyeler
  • Tesettür giyim için tasarlanmış apoletli abiyeler
  • Göğüs ya da sırt pencereli apoletli abiyeler yer alıyor.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git