2019 Sonbahar Kış Günlük Kombin Fikirleri

Günlük hayatımız içerisinde, hep bir koşuşturma içerisindeyiz. Durum böyle olunca ertesi gün ne diyeceğimizi bir gün önceden planlamamız gerekmektedir. Özel günler için daha çok düşünsek bile o geniş bir zamana yayıldığı için, günlük kombin fikirleri düşünmek kadar yormuyor. Özellikle bir de kış günleri bu daha zorlaşmaktadır. Sizlere kış için günlük kombin fikirleri hazırladık buyurun beraber inceleyelim;

  • Sokak giyiminde vazgeçilmeyen parçalar elbette ki kot pantolonlar, deri taytlar, kabanlardır ve opak çoraplardır. Bu çoraplar sayesinde kışın etek giymemiz daha kolay oluyor. Tayt kullanmak isteyenler için pratik bir kombin fikri verelim; istediğiniz bir taytınızı, oversize bir kazak ve ceketle rahatça kombin ederek kullanabilirsiniz.

 

  • Bu kış da en vazgeçilmez parçalardan biri kuşkusuz kalın topuklu botlardır. Bu botları aynı tonlarda bir ceket ile kombin edebilirsiniz.
  • En sevilen renk, her zaman giysilerin kurtarıcı rengi elbette ki siyahtır. Dolabınızda bir siyah kazak ve bir siyah kot bulundurun, bu sizin acil durumun kombininiz olsun. Böylece hızlıca çıkmanız gerektiğinde bunu giyip çıkabilirsiniz.
  • Kot pantolon veya deri tayt üzerine giyeceğiniz oversize kazakların beline kemer takarak daha çarpıcı görünüme kavuşabilirsiniz.
  • Çantanızı her zamandan farklı takarak daha değişik bir tarz yakalayabilirsiniz. Örneğin çantayı kaban üzerine değil de içine takabilirsiniz.

Birkaç kombin önerisinden sonra kısaca bahsedecek olursak, günlük kombin oluştururken daha basit düşünün, sade ve şık kombinler yapın. Unutmayın ki moda insanın kendine ve bedenine uygun giyinmesidir.

 

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git