2019 Sırt Dekolteli Abiye Modelleri

Geniş omuzlu bayanların abiye seçiminde en çok kullandığı model sırt dekolteli olanlardır. Bu anlamda geniş omuzlu bayanların kategorisi olan 2019  sırt dekolteli abiye modelleri oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Bayanlar geniş omuzlarını kıyafetlerle saklamak ya da kapatmak için genelde kapalı modellere yönelirler. Hâlbuki sırt dekoltesi ile hareketlendirilmiş abiye, geniş omuzları olduğundan küçük gösterecektir.

Sırt Dekolteli Kısa Abiyeler

Sırt dekolteli kısa abiyeler, ısınan havalara oldukça çabuk uyum sağlayan bayanların seçimi olacaktır. Kısa abiyelerden sırt dekolteli olanları 35 yaş üstü bayanlarca giyilmemelidir. Hem cildin deformasyonu hem de etek boyunun 35 yaş üstü bayanlara uymadığı düşünüldüğünden bu abiyelerin daha çok genç kızlarca tercih edilmesi önerilir. Özellikle geniş omuzlara sahip bayanların kullanabileceği bu abiye modelleri sivri topuklu bir ayakkabı ile tamamlanmalıdır.

Sırt Dekolteli Uzun Abiyeler

Sırt dekolteli uzun abiyeler, dekolteyi en güzel taşıyan modeldir. Gözler yalnızca sırt dekoltesine çevrildiğinden eteğin boyunun uzun olması önemli bir ayrıntı. Ancak bu şekilde bir bütünlük sağlanmaktadır. Uzun abiyelerde yapılan kuyruğun sırt dekolteli olanlarında yapılmaması önemli bir ayrıntıdır. Zaten sırtın dikkatleri toplaması açıkken bir de kuyruk yaratılması oldukça gereksiz bir çaba olacaktır. Bunun yerine etek boyu simetrik tutulmalı, omuzlara taş işlemeli şeritler geçirilmelidir. Sırt dekolteli abiyelerde saçlar daima toplanmalı ve omuzlar boş bırakılmalıdır.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git