Özge Özpirinçci Tarzı Ve Stili

Özge Özpirinçci Tarzı Ve Stili
3 Şubat 2019 tarihinde eklendi, 2.454 kez okundu.

Genç yaşta oyunculuğa başlayan ve çok başarılı olan Özge Özpirinçci’yi ilk olarak Melekler Korusun isimli diziyle tanıdık. Ardından birçok başarılı imza atan güzel oyuncu son zamanlarda da Aşk Yeniden isimli dizideki rolüyle büyük beğeni topluyor. Hem oyuncu olarak bulunduğu dizilerdeki tarzı hem de günlük hayattaki tarzı son derece sade olan başarılı oyuncu, her daim çok doğal ve zarif.

Özge Özpirinçci Günlük Stilinde Neler Tercih Ediyor?

Güzel oyuncu günlük giyimlerinde tıpkı oynadığı dizilerde olduğu gibi çok sade ve rahat kıyafetler tercih ediyor. Pantolon, etek, gömlek ya da tişört gibi ürünlerden özellikle birine odaklanmıyor. Tek önceliği rahat olması ve mevsimine uygun olması. Renk açısından bakıldığında ise sıklıkla sade, desensiz, koyu renkler ya da doğal renkler tercih ediyor. Rahat ve sade tercihleri ayakkabı, çanta tercihlerinde de ön planda.

Özge Özpirinçci Özel Günlerde Ne Tercih Ediyor?

Başarılı oyuncu, özel davetlerde aşırı abartılı abiye elbiselerden, tulumlardan ya da takımlardan ziyade son derece sade ve zarif elbiseler tercih ediyor. Elbiselerde sıklıkla kısa boyları kullanan Özpirinçci, tarzına genel olarak siyah ve beyaz renkler hâkim. Ayakkabı düşkünlüğü gibi takıntıları olmayan güzel bayan davetlerin her birine farklı ayakkabı satın almıyor. Özel günlerde de aksesuar seçiminde son derece cimdi davranan Özge Özpirinçci, yalnızca zarif ve minik küpeler kullanmayı tercih ediyor.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git