2019 Yeni Sezon Bikini Modelleri

Kış mevsiminin sonlarına yaklaşmaya başlamışken; birçok ünlü firma bikini kreasyonlarını tanıtmaya başladı. Ancak bikini seçimi yaparken tek odak noktasının moda olmamasına dikkat etmelisiniz. Bikininin vücuda uygun olması, renklerinin cilt tonuyla uyum içinde olması plajda şık görünmeniz açısından çok önemli. Klasik üçgen bikinilerden kurtulmak ve modaya uygun bir tatil geçirmek istiyorsanız; 2019 yaz modasına iyi bir göz atmak gerekir.

Yarım Atlet Tarzı Bikini Modelleri

2019 yaz sezonunda sıklıkla karşılaşacağınız bikini modellerinden bir tanesi üst kısmı yarım atlet tarzında olanlar. Alt kısmı oldukça sade olan bu tarz modellerde, yarım atletli üst kısım hareketlendirilmiş. Yarım atletli bikinilerin desenli olanları ve tek renk olanları mevcut. Sade olanlarda ise file detayları göze çarpıyor. Bu tür bikinileri plajda sadece şort ya da etek ile kombinleyerek kullanabilirsiniz.

Fırfırlı Bikini Modelleri

2019 yazı bikini modasında dikkat çekecek bir diğer model ise fırfırlı üst bikiniler. Yine alt kısımlarında sadelik ön planda olan bu bikinilerin üst kısımları kısa bir bluz tarzında ve çeşitli detaylara sahip. Klasik bikinilerin yanında özellikle bu sezon çok moda olan fırfırlı bikinilerle, plajdaki herkesten farklı görünebilirsiniz. Bikinilerin çizgili, çiçekli ve geometrik desenlerle tasarlanmış olanlarını bulabilirsiniz. Bu tür bikinileri de sadece alt kısımda giyeceğiniz bir şort ya da etekle kombinleyerek; plaj giyiminizi tamamlayabilirsiniz.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git