2019 Yaz Modası Straplez Gelinlik Modelleri

Her kadının hayalini süsleyen bir gelinlik modeli vardır. Eskiden hayalleri süsleyen gelinlik modellerine ulaşmak hazır giyim sektörü gelişmediğinden zordu. Hayalindeki gelinliği giymek isteyen hanımlar yüksek miktarlarda paralar ödeyerek istediklerine ulaşabiliyorlardı. Günümüzde ise her kadın hayallerini süsleyen gelinliğe kolayca ulaşabiliyor.

En Çok Tercih Edilen Gelinlik Modelleri

2019 yaz ayları için ünlü modacılar tarafından tasarlanıp vitrinlerde yerini almaya başlayan gelinlik modelleri arasında klasik çizgiler taşıyan gelinlikler yine kendini gösteriyor. Klasik tarz gelinliklerin yanında en çok dikkat çeken ve satışları şimdiden artan modeller arasında vintage tarz gelinlikler ve straplez gelinlikler yer alıyor.

Kullanımı En Rahat Gelinlik

Düğün günü şık olmak istedikleri kadar rahat hareket etmeyi de isteyen hanımlar tercihlerini straplez gelinlik modellerinden yana kullandıklarını söylüyorlar. Straplez model gelinlikler askısız olmaları sebebiyle düğün gününde gelinler çok daha rahat hareket ediyor ve ani kol kaldırmaları ile gelinliklerin yırtılma ihtimali de ortadan kalkmış oluyor.Rahatlığın yanı sıra asil bir görüntü çizmelerini de sağlayan straplez gelinlikler kadınlar gözdesi haline geliyor.

 

2019 Yazında En Çok Satılan Straplez Modeller

2019 yaz ayları için ünlü modacılar tarafından tasarlanan ve en çok satanlar arasında yer alan straplez gelinlik modelleri arasında;

  • Düz saten straplez gelinlik modelleri
  • Kalp yaka straplez gelinlik modelleri
  • Göğüs bölgesi taşlarla kaplı straplez gelinlik modelleri
  • Mini etekli straplez gelinlik modelleri yer alıyor.

 

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git