2019 Uzun Abiye Modelleri

Düğün, nişan ve mezuniyet gibi özel günlerde bayanların şıklık için tercih ettiği abiyeler birbirinden farklı modellere sahiptir. Her kadının tarzı farklı olmakla birlikte, çoğu zaman vücut tipi de kıyafet seçiminde etkili olmaktadır. 2019 uzun abiye modelleri uzun boylu ve zayıf bayanlar için vazgeçilmez bir tercihtir. Uzun abiyeler sadece uzun boylu kadınlar için değil, kısa boylu ve zayıf bayanlar içinde tercih edilebilir. Ancak kısa boylu bayanların uzun abiye ile birlikte hayli yüksek topuklu ayakkabı kullanmayı göze alması gerekir.

Uzun abiye modelleri doğru tercihler ile birleştiğinde hem şık, hem de asil bir görünüm ortaya koyacaktır. 2019 yılı moda trendlerine baktığımızda siyah, pudra, kırmızı ve parlak gri tonlarında abiyelerin revaçta olduğunu görmek mümkün. İster dekolteli, ister dümdüz, isterseniz de dantel işlemeli uzun abiye modelleri arasından tarzınıza uygun bir modeli tercih ederek özel gecelerde tüm dikkatleri üzerinize çekmeyi başarabilirsiniz.

Vücut yapısında sorun olmayan bayanlar için uzun abiye seçimi son derece kolaydır. Hafif kilolu bayanlarda ise bol kesim uzun abiyelere yönelmekte fayda vardır. Özellikle bel kısmı tam oturan, etek kısmı ise pileli olan uzun abiyeler fazla kiloları gizlemek için ideal bir yöntemdir. Son olarak saç ve makyaj konusunda da abiyenizi tamamlayacak adımlar atmanızı öneririz.

Uzun abiyeler hayli iddialı olduğu için saç ve makyajda son derece doğal ve hafif dokunuşlar yapmanız yeterli olacaktır. Saçlarınızı açık bırakarak ya da doğal bir şekilde toplayarak uzun abiye modelleri ile asil bir görünüm elde edebilirsiniz. Fiziğine ve tarzına güvenenler için balık kesim uzun abiye modellerinin de tercihler arasında mutlaka yer alması gerektiğini belirtelim. Abiye şıklığını tamamlamak için topuklu ayakkabı seçiminde de iddialı modellere yönelebilirsiniz.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git