2019 Taşlı Abiye Modelleri

Düğün ve davetlerde çevrenize ışıltı saçmayı sevenlerden misiniz? 2019 taşlı abiye modelleri ile hedefinize ulaşmanız mümkün. Birbirinden farklı renk ve modelde kullanılan taşlar ile özel gecelerin parlayan yıldızı olmayı başarabilirsiniz. İster uzun, isterseniz de kısa abiye modelleri arasından taşlarla süslenmiş farklı bir elbise seçimi ile gecenin yıldızı gibi parlamak sizin elinizde. Ancak taşlı abiye kullanmak hem cesaret, hem de zevk işidir. Abiyeniz taşlı olacağı için taşıyacağınız diğer parçaları özenle seçmeniz gerekir. Aksi halde aşırı parıltı ile abes olacak bir tarza da imza atabilirsiniz.

Taşlı abiye modelleri iddialı tarza sahip olanların favori seçimidir. Bilhassa abartıdan hoşlananlar için baştan aşağı taşlarla süslenmiş abiyeler bulunmaktadır. Taşlı elbiseleri tercih ederken saçlarınızı mümkün olduğunca abartısız şekilde kullanmanızı tavsiye ederiz. Bununla birlikte aksesuar olarak da mümkün olduğunca sade ve küçük parçalar tercih etmenizde fayda var.

 

Özel gecelerde tarzınızı ortaya koymak için taşlı abiye modelleri arasından size en uygun modeli tercih edebilirsiniz. Uzun elbiselerde kullanılan taşlı işlemeler bir yana, mini elbiselerde de taşlı modellere rastlamaktayız. Hatta vücudunuzda kapatmak istediğiniz kusurlu bölgeleri de taşlı abiye modelleri ile kolayca gizlemeniz mümkündür. Hem balık model, hem de iddialı bir renge sahip olan taşlı abiyenizle katılacağınız her davetin en şık kadını olmayı başarabilirsiniz.

 

Son yıllarda tesettürlü abiye modellerinde de taşlı elbiselere sıkça rastlıyoruz. Taşlı abiyeler tesettürlü bayanların da vazgeçilmez tercihlerinden oluyor. Özellikle gümüş taşlarla süslenmiş abiyelerin tesettürlü bayanlar için özel bir yere sahip olduğunu söylemek mümkün. Siz de sezon trendlerini yakından takip ederek en iddialı kombin seçeneklerini oluşturmayı tercih edenlerdenseniz özel gecelerde taşlı abiyeler ile şık bir stil yakalayabilirsiniz. Sizi şık ve zarif gösterecek bir modelde taşlı abiyeyi gardırobunuzda mutlaka bulundurmanızı öneririz.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git