2019 Kışlık Abiye Modelleri

Özel gecelerde ve davetlerde elbise kullanmanın yazı, kışı yoktur. Neredeyse tüm kadın davetlilerin birbirleri ile şıklık yarışına girdiği özel gecelerde fark yaratmak isteyen bayanların seçimi abiyeler olmaktadır. 2019 kışlık abiye modelleri uzun kollu elbiselerle yaz aylarındaki şıklığın yine elde edilebileceğini göstermektedir. Yaz aylarında sayısız abiye modeli göze çarpmaktadır. Ancak söz konusu kış aylarının soğuk ve yağmurlu günleri olunca biraz daha kapalı, vücudu sıcak tutacak modeller aranmaktadır.

Kış aylarında katılacağınız davetlerde en şık kadınlar listesinde yer almak istiyorsanız kışlık abiye modelleri seçiminde dikkat etmeniz gereken detaylardan bazıları şunlardır;

  • Kışlık abiye deyince akla sadece uzun abiye modelleri gelmesin. Mini abiyelerde de uzun kol detayına yer veren oldukça sıcak tutucu modeller mevcuttur. Bilhassa uzun boylu kadınlar için mini ve uzun kollu abiyelerin ideal bir seçim olacağını belirtebiliriz.

 

  • Düğün ya da nişan gibi özel gecelerde kış aylarının soğuk havasına rağmen sıcacık bir seçim yapmak istiyorsanız payetli abiye modelleri arasından kışa uygun seçimler yapabilirsiniz.
  • Söz konusu kışlık abiyelerse uzun abiye modellerinin bu tarz için en uygun seçimler arasında yer alacağı kesindir.
  • 2019 kışlık abiye modelleri sadece açık bayanlara değil, tesettür için şıklık arayanlara da hitap ediyor. Uzun kollu ve eteği yere kadar uzanan uzun abiye modellerinin tesettürlü bayanlar için kış aylarında biçilmiş kaftan olduğunu belirtebiliriz. Tesettür için abiye kullanacaksanız eşarbınızı mutlaka zıt renkte tercih etmenizi öneririz.

  • Kısa ya da uzun boylu olmanız fark etmez. Seçeceğiniz abiye modeli ile minimum risk ve maksimum beğeni almak istiyorsanız kesinlikle siyah bir abiye tercih etmelisiniz. Eğer elbisenizin kolları kısa ise omzunuza kürk tarzı parçalar kullanarak havalı bir tarz yakalayabilirsiniz.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git