2019 İspanyol Kol Abiye Modelleri

Abiye özel gecelerde şık görünmek isteyen bayanların vazgeçilmez seçimidir. Birbirinden farklı abiye modelleri arasından seçim yapmak son derece zordur. Bu konuda karar vermeyi kolaylaştıracak en temel kriterlerden birisi sezon trendleridir. Siz de abiye seçiminde karar vermekte zorlanıyorsanız 2019 ispanyol kol abiye modelleri ile sezona kolayca uyum sağlayabilirsiniz. Kol detayındaki farkı ile 2019 yılının en çok tercih edilen abiye modeli olan bu elbiseler düğün ve özel gecelerin en tarz parçalarından oluyor.

İspanyol kol abiyelerde birbirinden farklı modeller mevcut. Kısa abiyelerde olduğu gibi, uzun abiye modellerinde de İspanyol kol modelini bulmak mümkün. Kimi modellerde dantel detayı, kimilerinde ise işlemelerin yer aldığı detaylar göze çarpmakta. Özellikle kusur gizlemek isteyenler için İspanyol kol abiye modelleri ile bunu başarmak son derece kolay. Tüm dikkatleri kol kısmındaki detaya çeken bu abiyeler bilhassa kilolu bayanlarda ilgiyi farklı bir yöne çekmede etkilidir.

Balık kesim abiye tercih edenler için bu modellerde kullanılan İspanyol kol detayı ile sezon trendlerini yakalamak mümkün. İddialı ve havalı olmayı sevenlerdenseniz hem balık kesim, hem de İspanyol kol detayının yer aldığı abiye modellerine bakmanızı tavsiye ederiz. 2019 abiye modelleri arasında en beğenilen tarzlara sahip olan İspanyol kollu abiyeler tesettürlü bayanlar içinde birbirinden farklı modelleri ile sunulmakta. Uzun ve bol kesim İspanyol kollu abiyeler ile tesettür şıklığını yakalamak son derece kolay.

 

İspanyol kol detayı kimi abiyelerde bilek kısmında başlarken, kimilerinde ise dirseğin biraz altında başlamaktadır. Bu detayı göz önünde bulundurarak kol kısmındaki kiloları gizlemek mümkündür. Kol kısmında kilo problemi olanlar için dirseğin altında başlayan İspanyol kol detayı ideal bir seçim olacaktır. Abiyede İspanyol kol detayının asimetrik kesimler ile şekillendirilmesi de hayli şık bir tarz oluşturmaktadır.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git