2019 İlkbahar Modası Salaş Elbise Modelleri

Elbiseler, ilkbahar ve yaz mevsimlerinin en rahat, en vazgeçilmez ve en şık parçalarındandır. Kış aylarında ekstra birçok parça ile kombinlemek gerekirken sıcak havalarda kombinlemek daha kolaydır. Uygun bir ayakkabı ve aksesuarlar kullanınca kombin tamamlanmış demektir. Elbiselerin salaş modelleri genellikle günlük hayatında rahat olmaktan hoşlananlar için bir seçenek olabilir. Özellikle de deniz kenarlarında, kısa tatillerde valizlerin olmazsa olmazlarından bir tanesidir salaş elbiseler.

 

Kısa Salaş Elbise Modelleri

Salaş elbiselerin kısa olanları genellikle asimetrik olarak hareketlendirilmiştir. Zaten salaş görünümü veren de asimetrik eteklerin kendileridir. Kısa modellerde tamamı bol olan çeşitler ve göğüs altından bollaşan çeşitler bulunmaktadır. İlkbahar havasına uygun cıvıl cıvıl renkler kullanılarak tasarlanan 2019 salaş elbiseleri, farklı kesimlerle çeşitlendirilmiştir. İlkbahar günlerinde bu elbiseleri sandaletlerle, babetlerle ve büyük çantalarla kombinleyebilirsiniz.

Uzun Salaş Elbise Modelleri

Uzun salaş elbiseler, koltuk altından ya da göğüs altından kabaran kesimlerle çeşitlendirilmiştir. Bunun yanında bel hizasında kemer biçiminde daralan modellerini görmek de mümkündür. Boyundan bağlanan, sıfır kollu, straplez ya da askılı olanları mevcuttur. 2019  ilkbahar modasında uzun elbiselerde de renkler, çiçekler görmek mümkündür. Özellikle plajlarda ya da tatil yörelerinde tercih edilen uzun salaş elbiseleri, günlük hayatınızda da rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Uzun salaş elbiselerle sandaletler, babetler, apartman topuklu ayakkabılar ve yine büyük çantalar tercih edebilirsiniz.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git