2019 İlkbahar Modası Erkek Gömlek Modelleri

2019 ilkbahar modası erkek gömlekleri, hem spor hem de klasik tarzda üretilmişlerdir. Havanın karışık durumuna göre koruyucu bir kumaşa sahip olan gömleklerde bu sezon en çok desenler göz doldurmaktadır. Düz gömlek severleri unutmayan ama desenden de vazgeçemeyen tasarımcılar rengârenk erkek gömlekleri ile ilkbahar havasını tam anlamıyla yaşamanızı sağlayacaklardır. İlkbahar aylarında ortaya çıkan sık ve sürekli ava değişimlerine uygun olarak hazırlanan gömleklerin çoğunda gömlek içi kol düğmesi bulunur. Yani uzun kollu olarak giydiğiniz gömleğinizi bunalmanız halinde kıvırarak kısa kollu bir hale getirebilirsiniz. Üstelik bunu model yardımı ile yapacağınızdan abes bir görüntü de yaratmayacaktır.

Desenli Erkek Gömlekleri

İlkbahar modasının büyük çoğunluğunu kaplayan desenli erkek gömlekleri hemen hemen her kombine uyum sağlayacak yapıdadır. Bazen bir kot, bazen bir keten bazen de kumaş pantolonla kullanılabilecek olan bu gömlekler bu özellikleri ile çok kullanışlıdırlar. Büyük oranda da bu yüzden seçilirler. Yoğun olarak çalışan ve iş yerinde sıkça kirle temas etmek sorunda kalan beylerin tercih ettiği gömlek kiri üzerinde çok fazla belli etmemesi ile de çok ünlüdür.

Düz Renkli Gömlek Modelleri

Düz renkli gömlek modelleri her zamanki gibi klasik görünüm için kullanılacaktır. Daha çok beyaz ve mavi tonlarının gözde olacağı bu gömleklerde en önemli sorun kırışıklıktır. Bu gömlekler desensiz olmasından dolayı kırışıklığı çok çabuk belli eder.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git