2019 Gelin Ayakkabısı Modelleri

Gelin adayları için gelinlik seçiminden daha önemli bir konu varsa hiç kuşkusuz ki o da ayakkabı seçimidir. Gelin ayakkabısı seçilmelidir ki, gelinliğin boyu da ayakkabıya uygun olarak tasarlansın. 2019 gelin ayakkabısı modelleri birbirinden farklı renk ve modelleriyle gelin adaylarını karar vermekte zorluyor. Ancak gelin ayakkabısı seçiminde iki temel faktör etkili oluyor. İlki gelin ayakkabısının düğün boyunca sunacağı rahatlık, ikincisi ise gelin adayının beğendiği model tarzı oluyor.

Düğün gününüzde şıklık kadar önemli bir konu daha varsa o da rahatlıktır. Düğün boyunca hareket edeceğiniz için topuklu ayakkabılar bir süre sonra rahatsız edici olabilmektedir. İlla ki topuklu ayakkabı kullanmak istiyorum diyorsanız da dolgu topuklu gelin ayakkabısı modelleri ideal seçim olacaktır.

Dolgu topuktan hoşlanmayanlar için fazla yüksek olmayan kalın topuklu gelin ayakkabıları da avantaj sağlamaktadır. Düğün gününde tamamen rahatlığı tercih edenler içinse istenilen yükseklikte spor gelin ayakkabısı modelleri son yılların trendleri arasında.

Gelin ayakkabısı modelleri sadece beyaz renkle sınırlı kalmıyor. Krem, gold, gümüş ve pembe gelin ayakkabıları da birkaç sezondur gelin adaylarının en fazla tercih ettiği renkler oluyor. Gelin ayakkabınızın rahatlığına önem veriyorsanız gece boyunca ayağınızdan çıkmayacak bağcıklı gelin ayakkabısı modellerini tercih etmelisiniz.

Rahatlığı ön planda tutanlar için yaz düğünlerinde tercih edilebilecek en ideal gelin ayakkabısı modeli ise babet tarzındaki süslü ayakkabılardır. Dantel ya da taş işlemeli gelin ayakkabısı olarak tasarlanan bu modellerin son derece rahat ve şık olduğunu söylemek mümkün.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git