2019 En Yeni Trençkot Modelleri

Son birkaç yıldır moda olan ve bayanların çok severek kullandığı trençkotlar, 2019 senesinin modasında da değişik renk ve modellerle karşımıza çıkıyor. Sokaklardaki renkli giysiler bu yıl trençkotlara da yansıyacaktır. Yılın modasını yansıtan, kısa ve uzun modellerde trençkotlar, pantolon ve etek kombinleri ile bayanların severek kullandığı giysiler arasında yerini alacaktır.

 

2019 Yılında Hangi Renk Trençkotlar Moda

Bu yıla kadar siyah, krem ve lacivert gibi standart renklerde tercih edilen trençkotların, artık renkli olanları; mavi, yeşil, füme, gri hatta neon renklerde olanları çok fazla karşımıza çıkacaktır.Çalışma hayatında ve günlük giysilerde rahat kullanılan trençkotlar, birlikte giyilen giysilerde değişiklik yapılarak çok yönlü kullanılabilir.

Trençkotlar Nasıl Kombinlenir?

Kış ve ilkbahar mevsiminde havalar çok değişkendir. Sabah evden çıkarken güneşli olan hava, öğleden sonra yağmurlu olabilir. Trençkotlar değişken hava şartlarında adeta bir kurtarıcıdır, her türlü giysinin üzerine rahatlıkla giyilebilir. Kumaş pantolon ve kalem etekler ile giyildiği zaman güzel bir ofis giysisi, kot pantolon ve taytlar ile giyilince şık bir günlük giysi olacaktır. Akşam gezmelerinde giyilen, tek parça mini elbiselerin üzerine, parlak kumaşlarda üretilen trençkotlarda mevcuttur.

Trençkotlar Hangi Ayakkabılar ile Kombinlenebilir?

Trençkot, çok yönlü kullanılan bir giysi olduğu için beraberinde giyilen giysiye göre ayakkabı tercih edilmelidir. Kalem etek ve kumaş pantolonlar ile uygun renkte bir bot ya da stiletto tarzı ayakkabı, kot pantolon ve taytlar ile spor ayakkabılar ve babetler uyum sağlayacaktır.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git