2019 En Şık Yatak Örtüleri Modelleri

Yatak örtüleri, yatak odası dekorasyonunun en önemli noktalarından bir tanesidir. Yatağınızın üzerine serebileceğiniz, şık bir örtü sayesinde, odanızın görünümünü baştan aşağı değiştirmeniz mümkündür.

Dantel Yatak Örtüsü

Dantel örtüler, son zamanlarda eskisi kadar yaygın olmasa da, pek çok farklı tasarımı mevcuttur. Özellikle beyaz tonlarındaki yatak odalarında çok şık bir görünüm oluşturmaktadır. Dantel örtüler kullanıyorsanız, yatak odanızın perdelerini dantel seçmemeye özen gösterin. Aksi takdirde, odanın danteller içerisinde boğulmasına neden olabilirsiniz. Beyaz ve krem renklerindeki bir zebra perdeyi, renkli fon perdelerle hareketlendirebilirsiniz. Odanın dekorasyonunda, fon perdenin renginde ufak aksesuarlar kullanarak, daha da şık bir yatak odası elde edebilirsiniz.

Siyah Yatak Örtüsü

Siyah renkli yatak örtüsü,  her yatak odasına uygun olan bir model değildir; ancak doğru bir şekilde kullanırsa, odaya asalet ve şıklık katmaktadır. Siyah yatak örtüsü kullandığınız yatak odanızın duvarlarının, koyu renkli olması oldukça doğru bir görünümün ortaya çıkmasını sağlayacaktır. Tül olarak; daha sade modelleri tercih edip, fon perdesi olarak da siyah bir perde kullanabilirsiniz. Odanızdaki mobilyaları, beyaz ağırlık ve az miktarda siyah ayrıntılı olarak tercih edebilirsiniz. Ayrıca siyah ve beyaz haricindeki renklere sahip, saat, çerçeve gibi küçük boyutlu aksesuarlar kullanarak odanın daha renkli bir hale görünmesini sağlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra, aksesuar ve mobilyalarda yer alabilecek taşlar da, oldukça hoş bir tasarımın ortaya çıkmasını sağlar.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git