2019 Çivi Topuk Ayakkabı Modelleri

Çivi topuk ayakkabılar kullanımları biraz zor olsa da zariflik konusunda bir numaradır. Şık abiye elbiselerle, günlük kıyafetlerle rahatlıkla tercih edilebilir. Ancak sadece görsel açıdan düşünmemek gerekir. Çivi topuk ayakkabı modelleri ne alışık olmayan kişilerin giymesi biraz zordur. İlk etapta zorlansanız da sonrasında alışabileceğiniz bir türdür. Üstelik 2019 ilkbahar modası modellerin de sağlam bir biçimde yerini almışa benziyor. Sarıdan maviye, pembeden laciverte çeşit çeşit renkteki çivi topuk ayakkabıları bu sezon sıklıkla göreceksiniz.

İlkbahar Sezonunda Çivi Topuk Ayakkabıları Kombinlemek

İlkbahar aylarında çivi topuklu ayakkabı tercih edecekseniz; daha renkli ve çiçekli modelleri seçmeye özen göstermelisiniz. Böylece ilkbaharın canlılığını resmedecek kombinler oluşturabilirsiniz. Renkli ayakkabıları daha sade tonlardaki kıyafetlerle kombinleyebilirsiniz. Ancak soft tonları yine soft tonlarda kıyafetlerle ve pastel tonları yine pastel rengi kıyafetlerle birlikte kullanmaya özen gösterebilirsiniz. Eteklerle tercih ederken genelde bilekten bantsız modelleri tercih edebilirsiniz. Bilek bantları bacak boyunu kısaltacaktır.

Çivi Topuk Ayakkabı Kullanırken Nelere Dikkat Etmeli?

Topuk çok ince bir formda olduğundan bu tür ayakkabıları giyerken temkinli olmalısınız. Aksi halde çeşitli kazalarla karşılaşma durumunuz yüksek olasılıktır. Günlük hayatta daha kısa çivi topukları tercih ederseniz daha rahat olabilirsiniz. Ayrıca açık havada bulunacağınız bir mekâna gidiyorsanız; çivi topuğun uç kısmına şeffaf renkte genişletici takabilirsiniz. Böylece topuğunuz toprak zemine girmez ve yürümenizi zorlaştırmaz.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git