2019 Boyundan Bağlamalı Gelinlik Modelleri

Gelin adayları için oldukça önemli olan gelinlik seçimi, doğru yapılmadığı takdirde geri dönüşü olmayan pişmanlıklara sebep verebilir. Gelinlik seçiminde şık olmak kadar rahat olmasına da özen göstermelisiniz. Aksi durumda düğünde çok rahatsızlık yaşayabilirsiniz. Örneğin; straplez gelinlikler ne kadar şık görünse de genel olarak rahat olmayı engeller. Bunu önlemek için öncelikli tercihiniz askılı modellerden yana olmalıdır. Boyundan bağlamalı gelinlikler ile düğünü rahat geçirebilirsiniz. Üstelik bu tarz gelinlikler 2019 ilkbahar modasında da yerini almışa benziyor.

 

Boyundan Bağlamalı Gelinliklerin Dantelli Modelleri

Boyun askısının iç kısmında yer verilen danteller gelinliklere ayı bir hava katıyor. 2019 ilkbaharında bu tarz detayları sıklıkla görebileceksiniz. Transparan ve dantelin uyum içerisinde yer aldığı boyundan bağlamalı gelinlikleri birçok ünlü ismin kreasyonlarında görebilirsiniz.

Boyundan Bağlamalı Gelinliklerin Askı Detayları

Boyundan bağlı gelinliklerde askılar klasik şekilde gelir genellikle ama bazı modellerde çapraz olarak geçtiği de görülmektedir. Bu sezon çapraz askılar da çok moda. Çapraz askılar kimi zamanda çift askı detayı şeklinde hareketlendirilmiş. Omuz yapınıza göre tercihinizi belirleyebilirsiniz. En doğrusunu seçmenin tek yolu vücudunuzu tanımak ve bu gelinlik modellerini denemekten geçiyor. Boyundan bağlamalı gelinlik modellerinde, göğüs üzerinde detaylar bulunsun ya da bulunmasın aksesuar olarak kolye kullanmak uygun değildir. Küpe seçiminde de boynun yazı hizasını geçmemeye dikkat etmelisiniz.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git