2019 Bordo Damatlık Modelleri

Damatlık deyince geçmişten günümüze siyah ve lacivert renk klasiği devam ediyor. Son yıllarda damatlık renklerinde alışılmışın dışına çıkılarak beyaz, mavi, yeşil ve bordo renkleri de trend olmaya başladı. Bordo damatlık modelleri özellikle beyaz tenliler için mükemmel bir seçim oluyor. Siyah ve lacivert dışında bir damatlık seçimi yapmak isteyenler için bordo farklı bir seçenek sunuyor. Bordo damatlıklarda parlak modelleri bulmak mümkün olduğu gibi mat tarzları da bulabilirsiniz. Özellikle kır düğünü konsepti hazırlıyorsanız bordo damatlık tercih edebilirsiniz.

Damatlık seçiminizi koyu tonlarda yapmak istiyorsanız ve alışılmışın dışında bir tarz yaratmayı hayal ediyorsanız kadife bordo ceket ile siyah gömlek tercih edebilirsiniz. Bu tarz damatlık seçiminde kemer yerine kuşak kullanmanızı tavsiye ederiz. Bordo spor damatlık modelleri rahat bir damatlık seçimi yapmak isteyenler için uygun oluyor. Spor tarzdaki damatlığınızı siyah kumaş pantolon ve siyah kemer ile tamamlayarak damat kimliğinizi ön plana çıkarmanız mümkündür.

Farklı ve stil sahibi bir damatlık seçimi yapmak istiyorsanız bordo ceket içine buz mavisi gömlek tercih edebilirsiniz. Özellikle yaz düğünleri için bu tarz damatlık seçiminin ideal olduğunu belirtmekte fayda var. Bordoyu seviyorsunuz, fakat dümdüz bordo ceketin size yakıştığını düşünmüyor musunuz? O halde bordo ve grinin karışımı olan desenli damatlık modellerini tercih edebilirsiniz. Bordo damatlık modelleri hem tarz olarak, hem de renk olarak birbirinden farklı seçenekleri ile damat adaylarının en beğendiği modeller arasında üst sıralarda yer almaktadır.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git