2019 Balık Abiye Modelleri

Görünüm şekli balığı andırdığından bu adı alan balık elbise modeli, vücudun bütün hatlarını belirginleştiren ve öne çıkaran bir modeldir. Abiyelerde, nişanlıklarda ve gelinliklerde sıklıkla tercih edilen bu model günlük kıyafetlerde genel olarak tercih edilmemektedir. Bu modeli tercih edecek kişiler kusursuz ve düzgün bir vücut yapısına sahip olmalıdır. Her kadın balık model elbiseyi üzerinde taşıyamaz ve bu ayrıntıları düşünmeden tercih edildiğinde bütün kusurların deşifre olacağını da göze adlığınız anlamına gelmektedir.

Abiye modelleri arasında da kadınlar tarafından en çok ilgi gören balık abiye modeli 2019 yılında da tercih edilmeye devam ediyor. Bu tip modeller kalça ve vücut hatlarını çok iyi şekilde gizleyebilmektedir. Balık abiye modelleri arasında bu yıl en çok tercih edilecek olanlar boynu tamamen saran ve transparan kumaştan dikilmiş, derin yırtmaca sahip ve kadife kumaş ile birleşen balık abiye modelleridir.

Düz modellerin yanında en çok tercih edilen model ise etek uçlarına fırfır eklenmiş olan balık abiyelerdir. Çok sade bir görünüme sahip abiyelere bile farklı bir hava getiren bu yöntemi sizler de tercih edebilirsiniz. Vücut detaylarını saklamak isteyen bayanlar için de iki farklı kısımdan oluşan balık abiye modelleri tasarlanmıştır. Bu model, bel kısmına kadar genişleyen bistüyer tarzında bir kumaş ve belden başlayarak ayak uçlarına kadar daralan iki bölümden oluşmaktadır. Bu sayede bel bölgenizde yer alan kusurları kapatabilirsiniz.

Balık abiye modelleri 2019 yılında da yine cıvıl cıvık renklere sahip gibi görünüyor. Her vücut tipi için farklı modellere sahip olan balık abiye modelleri sizlere birçok seçenek sunmaktadır. Göğüs dekoltesinin çeşitliliği, farklı kumaş türleri ve çok sayıda renk seçeneği bu modelin çok tercih edilmesini sağlamaktadır.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git