2017 Modası Erkek Ofis Kombinleri

Modayı kadınlar kadar takip eden ve şıklıkta kadınlar ile yarış içinde olan erkekler iş ortamlarında da aynı yarışı devam ettiriyorlar. Ofis modasını da sıkı takip eden erkekler tarzlarını ofis kombinleri ile de yansıtmaya devam ediyorlar.

 

Erkekler İçin Moda

Eskiden yalnızca klasik çizgiler taşıyan pantolon ve gömlek modellerinden oluşan erkek ofis modası günümüzde kadın modası ile yarışır hale geldi. Günlerinin her anında tarzlarını yansıtmak isteyen erkekler modayı yakından takip ediyor ve ofis ortamlarında da bu durumu altını çize çize kanıtlıyorlar.

 

Takım Elbise Giyen Erkekler Çok Çekici

Kadınlar arasında yapılan araştırmalara göre; kadınlar, erkeklerin en çok çekici oldukları hallerinin takım elbise giydikleri anlar olduğunu düşünüyor. Ofis ortamlarının hem kadınlar hem de erkekler için vazgeçilmezi olan takım elbiseler erkekler üzerinde karizmatik bir etki bırakıyor ve kadınlar bu görüntüyü çok seviyor.

Takım elbiselerin otoriter ve baskın duruşlarını desteklediğini bilen erkekler de ofis modasında en çok takım elbise modellerinden destek alıyor.

 

2017 Modasında En Sevilen Ofis Modelleri

Bu yenilenmeyi erkekler de kombinlerinde takip ediyorlar. 2017 modasında erkeklerin ofis kombinlerinde etkisini hissettiren değişiklikler arasında;

  • Kot pantolonlar ile yapılan takım kombinleri
  • Çorapsız ayakkabı giyilerek yapılan takım elbise kombinleri
  • Yelekli ofis kıyafeti kombinleri
  • Kravatsız açık yaka ile yapılan ofis kombinleri dikkat çekiyor.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git