2019 Yaz İçin Mayo Modelleri

Yaz aylarının yaklaşması ile birlikte bayanların da gardırop telaşı başladı. Özellikle deniz sezonu için yapılan hazırlıklarda mayo alışverişine şimdiden başlandı. 2019 yaz moda kreasyonlarına baktığımızda yaz için birbirinden ilginç mayo modelleri ile karşılaşıyoruz. 2019 mayo modelleri birbirinden farklı tarz ve renk seçenekleri ile ünlü mağazalarda yerini almaya başladı. Siz de mayo seçimi için fikirlere ihtiyaç duyuyorsanız doğru yerdesiniz.

Yeni sezonun mayo modellerine baktığımızda asimetrik kesimler dikkat çekiyor. Asimetrik kesimlerle farklı modeller oluşturulmaya çalışılan mayo modellerinde taşlı süslemeler ve püsküller de göze çarpan detaylardan oluyor. En şık mayo modelleri ile yaza damga vurmak istiyorsanız renk seçenekleri arasında siyah beyaz modellerin bir adım önde olduğunu belirtebiliriz.

2019 yılı yaz aylarında plajlarda birbirinden farklı renk ve modelde mayo göreceğiz. Tek kollu mayolar, straplez kesim mayolar, etekli mayo modelleri, dekolteli mayo modelleri ve sırt dekolteli mayo modelleri sezonun en beğenilenlerinden olmaya aday.

2019 yaz mayo modelleri ile siz de sezonun en beğenilen modelleri arasından seçim yaparak güzelliğinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Yeni sezonda zebra deseni, çiçek desenleri, asimetrik desenler ve birbirinden farklı modeller bayanların tercihine sunulacak.

Vücut tipinize uygun mayo seçimi ile plaj modasına kolayca uyum sağlamanız mümkün. Eğer dekoltesi yoğun bir mayo modeli tercih edecekseniz şıklığınızı tamamlayacak bir pareo ile daha şık görünmeyi sağlayabilirsiniz.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git