2019 Transparan Abiye Modelleri

Bahar mevsiminin asaleti, bu sezon elbiselerde de kendini gösteriyor. Kullanımı son derece zor olan ama şıklık konusunda asla ödün vermeyen transparan elbiseleri doğru kombinlemek çok önemli.

Hangi Transparan Elbiseyi Seçmeli?

Transparan bir elbise tercih edecekseniz; vücut hatlarınızı ve gideceğiniz mekânı ön planda tutmalısınız. Eğer bölgesel kilo fazlalarınız varsa pencereli transparanlarda bu bölgeyi kapalı tutmalısınız. Sorun olmayan bölgelerde transparan pencereyi verebilirsiniz. Eğer vücudunuza güveniyorsanız ve mekân da uygunsa; dilediğiniz ölçüde transparanlık kullanabilirsiniz.

Transparan Elbiseler Nasıl Kombinlenmeli?

Transparan abiyeleri tercih ettiğinizde doğru parçaları seçmek zor olabilir. Çünkü elbisenin kendisi tam anlamıyla bir star parçadır ve dikkati elbiseden başka bir noktaya çekmek yanlış olacaktır. Üstelik uzun modellerde özellikle etek kısmı transparan olan elbiselerde ayakkabı seçimi iki kat daha önemlidir. Kısa elbiselerde platform topuk ya da stiletto ayakkabılar tercih edilebilir ama uzun elbiselerde önceliği stilettolara vermelisiniz. Ayakkabının rengini eğer varsa elbise detaylarına bağlayabilirsiniz. Detay yoksa elbisenin genel renk tonuyla aynı renklerde ayakkabılar tercih edebilirsiniz. Çantayı zaten ayakkabı ile uyumlu seçmek durumundasınız.

Transparan Elbiselerle Saç ve Makyaj Önerileri

Transparan elbiselerde göz makyajı için soft tonlar tercih edebilirsiniz. Soft renkler, transparan elbisenin şeffaflığı ile örtüşecektir. Dudaklarınızda elbise renginize uygun renkleri ister parlak ister mat kullanabilirsiniz. Saçlar için ise elbisenin üst kalıbını dikkate almalısınız.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git