2019 Tesettür Gömlek Modelleri

Havaların ısınmaya başlaması ile birlikte tesettür giyim tarzına sahip kişilerin sıkıntısı artmıştır. Bilindiği gibi tesettür giyimde en önemli şey hiçbir yerin açıkta kalmamasıdır. Bu yüzden ısınan havaya rağmen tesettürlü bayanlar açık giyinememektedir. Onlar için özel üretilen kıyafetler vardır. Bunlardan bir tanesi de 2019 ilkbahar modası tesettür gömlek modelleridir.Tesettür gömlekleri her renk ve modele uygun olarak üretilirler. Diğer gömleklerden farkı yakasının daha kapalı ve kollarının her mevsim uzun olmasıdır. Mevsimlere göre farklı kumaşlardan üretilen gömleklerde bahar ayında kullanılan kumaşlar oldukça incedir. Buna rağmen gömlekler içi belli etmeyecek şekilde hazırlanır.

Boğazlı Tesettür Gömlek Modelleri

Boğazlı tesettür gömlek modelleri ısınan havalara karşı kullanılabilecek bir kıyafettir. Tesettürlü bayanların boyunlarını da örten bu modelde en önemli nokta, eşarbın boyun kısmın kapatmak zorunda kalmayacağıdır. Bu gömlekleri günlük hayatta, işe giderken ya da düğüne giderken kullanabilirsiniz. Genel olarak klasik görünüme yakın bir kombin oluşturacağınız görüntüyü topuklular ile destekleyebilirsiniz.

Kapri Kol Tesettür Gömlek Modelleri

Kapri kol tesettür gömlek modelleri gömleklerin kolları birazcık daha kısaltılarak oluşturulur. Böyle bir gömlek hazırlanırken İslami şartlar ölçüsünde hazırlandığından herhangi bir açıklık söz konusu olmamaktadır. Bu anlamda gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz gömlekleri pantolon eteklerle tercih edebileceksiniz. İsterseniz topuklu, isterseniz de düztaban ayakkabılarla kullanabileceğiniz gömlekleriniz ceketlerin altında da şık bir duruş sergiler.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git