2019 Tesettür Etek Modelleri

2019  ilkbahar modası tesettür etek modelleri bakımından önemli ölçüde geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Eskiden bu kadar yaygın olmayan tesettür giyiminin son yıllarda atağa geçmesi ile ürünlerin çeşitlenmesi kendini en çok etek modellerinde göstermiştir. Etekler çan etek, Mevlana etek, kot etek, asimetrik etek, pantolon etek gibi isimlendirilmiş, değişik kesimleri ile göz doldurmuşlardır. Gün geçtikçe geliştirilen eteklerin kullanıcıları da her geçen gün artmaktadır.

Pantolon Etekler

Paçaları oldukça bol olan ve bakıldığında etek görüntüsü yaratan modellere pantolon etek denmektedir. Pantolon etekler son yılların tesettür kreasyonlarında sıkça yer alırlar. Bol olmaları itibariyle kapalı bayanların rahatlıkla kullandığı bu parçalar en çok kumaş modelleri ile bilinir. Kumaş bir ürün ile gömlek kombinlendiğinde tam anlamıyla klasik bir görüntü oluşturulacaktır. Kot formundaki kumaşlardan da üretilen bu modelin spor kullanımlarda da tercih edilebileceği bilinmelidir.

Mevlana Etekler

Mevlana etekler, mesnevilerin eteğine benzediği için bu ismi almıştır. Bel kısmından başlayarak aşağıya doğru açılarak inen eteğin diğer ismi de çan etek olarak bilinir. Modelin genişliği, duruşu ve görüntüsü ile oldukça beğenildiği ve sıkça kullanıldığı bilinmektedir. Her türdeki bluzlarla ya da gömleklerle kombinlenebilecektir. Bu açıdan bakıldığında Kombinlenmesi en kolay olan etek türüdür. Bu tarz eteklerin genelde üstteki parça altta kalacak şekilde giyilmesi, modelin ortaya çıkarılması açısından önemli bir unsurdur.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git