2019 Renkli Babet Modelleri

2019 yaz modası renkli babet modelleri, daha kullanılmaya başlamadan yok satmaya başlamıştır. Babet yaz aylarında en çok giyilen ayakkabıdır. Bu yüzden de her yaz modasında babet kreasyonu yer alır. Bayanların babet giymekten zevk aldığı ve bunun çeşitlenmesi gerektiği bilindiğinden bu sene yaz aylarında rengârenk babetler kullanıcılarına sunulacaktır.

Kırmızı Kapalı Babet

Kırmızı kapalı babetler geçen sene en çok tercih edilen model olmuştur. Bu sene de bu ününü yakalaması beklenen kırmızı babetler, olabildiğince fazla çeşitte üretilmiştir. Beyaz mini bir şort ve beyaz kırmızı tişört ile kullanılacak olan bu model de mini bir de kırmızı çanta fena durmazdı. İstediğiniz kadar siyah takı takın, serbest ve kombin tamamlandı.

Siyah Önü Açık Babet

Siyah her sezonun tercih edilen renklerindendir. Bu sezonda da yine ayakkabı ve çantalarda kullanılmaya devam edecektir. Siyah önü açık babet ile mini bir kot şortu kombinleyebilirsiniz, ya da bunun yerine uçuşan uzun bir etek de seçebilirsiniz. Üzerinize de ekru bir askılı tişört giydiğinizde yaz günlerinin sıcaklığına karşı bomba gibi hazırsınız demektir. Bu kombine beyaz bir de el çantası kullanabilirsiniz.

Yeşil Babetler

Yeşil babetler yaz aylarında renkleri ile sevilse de çok kombinlenememektedir. Aslında beyaz bir pantolon ve altın sarısı bir tişörtle kullanılabilecek olan bu babetlere yeşil ağırlıklı bir de çiçek desenli çanta ekleyip kullanabilirsiniz.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git