2019 Pileli Abiye Modelleri

Pile çok eski zamanlardan beri kullanılan bir moda terimi olmakla beraber özellikle ülkemizde eteklerde çok sık kullanılmıştır. Günümüzde pek tercih edilmese de aslında bu sezon yeniden hayatımıza girecek. Özellikle pileli abiye elbiseler 2019 ilkbahar modasına damgasını vuracak. Pileli elbiselerin hem uzun hem kısa modelleri vardır. İnce askılı, straplez ve uzun kollu gibi çeşitler de pileli elbisenin modellerindendir.

Pileli Abiyeleri Kimler Tercih Etmeli?

Pileli abiye elbiseleri, kilo sorunu olmayan herkes rahatlıkla tercih edebilir. Ancak kilo problemi olanlar, göğüs altından kabaran pilelerden uzak durmalıdır. Çünkü bu tarz pileler göbek çevresinde kilo olduğu izlenimi yaratabilir. Bunun dışında dikey çizgiler biçiminde inen pileler aslında zayıf görünmenize yardımcı olacaktır. Tabi ki kabarık eteklerden uzak durmak şartıyla.

Pileli Abiyeler Nasıl Kombinlenir?

Kısa ya da uzun fark etmeksizin pileli abiyelerde ayakkabı tercihiniz ilk önce stiletto ve çivi topuk ayakkabılardan yana olmalıdır. Platform topuklardan mümkün oldukça uzak durmalısınız. Çanta ve ayakkabının renklerini ise elbisenin rengine uygun seçmelisiniz. Eğer ışıltılı bir elbise ise ayakkabı ve çantada ışıltılı modeller tercih edebilirsiniz. Çanta seçimini yaparken de tıpkı ayakkabıda olduğu gibi zarif modelleri kullanabilirsiniz. Kombini tamamlarken aksesuar seçimine özen göstermeniz gerekir. Straplez ve ince askılı modellerde kolye kullanılabilir. Ancak kapalı yaka ve uzun kollu elbiselerde kolye tercih etmemeniz en doğrusudur.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git