2019 Mavi Bindallı Modelleri

Geleneksel kıyafetlerin başında gelenlerden bir tanesi de bindallılardır. Çok eski tarihlerden bu yana kullanılan bindallı bir dönem pek revaçta olmasa da dönemsel tarih içeren dizilerin de etkisi ile beraber tekrar eski ününe kavuşmuştur. Osmanlı dönemi kıyafetleri bindallı modellerine uyarlanarak sık sık kullanılmıştır. Böylece çok çeşitli, birbirinden farklı şık bindallı modelleri ortaya çıkmıştır. Mavi bindallı modellerinin hazır olanlarını bulabileceğiniz gibi kendiniz dilediğiniz şekilde de diktirebilirsiniz. Unutulmaz ve göz alıcı bir kına gecesi istiyorsanız; mavi bindallılara mutlaka göz atmalısınız.

Etekli Mavi Bindallı Modelleri

Etekli bindallı modellerinde hafif kabarık ve prenses kesim bindallılar bulabilirsiniz. Gelinlik gibi kabarık bir bindallı istiyorsanız seçenekleriniz oldukça fazla. Tek bir etek türünde olanları bulabileceğiniz gibi etek üzerine inen uzun yelek ilave edilmiş modellerini de bulabilirsiniz. Altın sarısı ve gümüş işlemeleri olan bindallı modelleri mevcuttur. Dilediğiniz detayları tercih edebilirsiniz. Tercih ettiğiniz renge göre de ayakkabı rengini belirleyebilirsiniz. Mavi bindallılarda dikkat çeken detaylardan birisi de kollardaki tül detaylarıdır.

Şalvarlı Mavi Bindallı Modelleri

Bindallının geçmiş tarihlerdeki orijinal halinde sıklıkla şalvarlı modeller tercih edilmiştir çünkü geçmiş tarihlerde Anadolu insanı genellikle şalvar giyinmektedir. Şalvarlı bindallıların bütün olanları ve iki parça olanları mevcuttur. İki parça bindallılarda ceket ve savlar olmak üzere iki parça yer alır. Yine gümüş ve altın detaylı işlemeler seçenekler arasındadır. Dilerseniz bindallı üzerine de gelinlikte olduğu gibi duvak kullanabilirsiniz.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git