2019 İlkbahar Modası Mini Etek Modelleri

İlkbahar ve yaz aylarının en sık kullanılan kıyafetlerinden bir tanesi de mini eteklerdir. Geçtiğimiz sezon moda olan çeşitli etek modelleri, biraz daha renklenerek, çeşitlenerek ve hareketlenerek 2019 ilkbahar modasında da yerini almayı başarmıştır. Mini etek modellerini doğru kombinlemek ve rahat edilebilecek alanlarda giyinmek çok önemlidir.

 

Kloş Mini Etek Modelleri

Kloş etekler zaten kabarık oldukları için minilik derecesi bir miktar az olmalıdır. Özellikle günlük hayatta tercih edecekseniz; uzunluğuna özen göstermelisiniz. Kloş mini eteklerin birçok rengi bulunuyor hatta desenli olanları bile mevcuttur.

Desen olarak 2019 ilkbahar modasında çiçekler dikkat çekiyor. Ayrıca geçtiğimiz sezonda çok moda olan deri mini etekler, bu sezonda moda olmaya devam ediyor. Deri kloş mini etekleri, deri detaylı gömlekler ve bluzlarla kombinleyebilirsiniz. Diğer modelleri ise dilediğiniz tişörtlerle, bluzlarla, gömleklerle kombinleyebilirsiniz.

 

Cepli Mini Etekler

2019 ilkbahar modasında eteklerde dikkat çeken en önemli detaylardan bir tanesi cepler olacak. Birçok etek modelinde kullanılan cepler, şık mini eteklerde bile görülebiliyor. Üstelik bu ceple spor bir görünüme de neden olmuyor. Cepli mini eteklerin dar kalıpta olanları ve bol kesim olanları mevcuttur.

Dar olanları daha çok ofis ortamında tercih edebilirsiniz. Bol mini etekleri ise günlük hayatta rahatlıkla kullanabilirsiniz. Mini etekleri türlerine göre topuklu ayakkabılarla, sandaletlerle, babetlerle, kısa baharlık botlarla kombinleyerek kullanabilirsiniz.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git