2019 İlkbahar Modası Erkek Triko kazak Modelleri

Triko modelleri bayanlar için olduğu kadar erkekler için de bahar aylarında günün kurtarıcı parçalarındandır. Çok kolay kombinlenebilen trikolar, bahar günlerinde çoğu zaman tercih edilebilir. Genellikle havaların serin geçtiği ilkbahar sezonlarını üşümeden geçirebilmek için rengârenk erkek triko modelleri edinebilirsiniz. Üstelik trikoları sadece bahar aylarında değil; sonbahar ve kış aylarında da kullanabilirsiniz.

2019 ilkbahar sezonunda erkek triko modellerinde birçok çeşit model bulmanız mümkün ama moda açısından bakılacak olursa; hemen her sezonun modası olan basic modeller ve çizgili desenler ön planda denebilir. Basic modellerin mavi tonları ve açık renk tonlarında olanları çok moda. Özellikle bu renk tonlarını tercih edebilirsiniz. Bu şekilde desensiz triko modellerini, dilediğiniz pantolon modeliyle rahatlıkla kombinleyebilirsiniz.

Bu tür trikolar, birçok giyim sitiliyle uyum içindedir. İster işe giderken ister günlük hayatta ister özel davetlerde kolayca kombinleyebileceğiniz trikolardan birçok renkte alabilirsiniz. Moda olan bir diğer triko modeli ise çizgili desenli türlerdir. Çizgili modellerin, tamamı desenli olanlarını ya da omuz kısımları desensiz kalan modellerini bulabilirsiniz. Çizgili triko modellerini kombinlerken isterseniz çizgilerin renginde isterseniz trikonun geneline hâkim olan renklerde pantolonlar tercih edebilirsiniz.

Bu sezonun triko modellerinde v yaka, yuvarlak yaka ve kayık yaka gibi çeşitli kesimler bulabilirsiniz. Bahar aylarında bazen havalar düşündüğünüzden daha serin olabilir. Böyle durumlarda triko modellerini kendilerine ve pantolona uygun olacak şekilde gömleklerle de kullanabilirsiniz.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git