2019 Gotic Gelinlik Modelleri

Evlilik gününde her kadın en güzel ve en özel olmayı arzular. En mutlu günleri olan düğün günlerinde kadınlar şık ve güzel oldukları gibi tarzlarını da yansıtmak isterler.

Klasikten Uzak Özgün Düğünler

Klasik düğün konseptlerinin tarihe karışması ile insanlar artık düğünlerinde tarzlarını daha rahat yansıtıyorlar. 80’li yılları yansıtan vintage düğünler olduğu gibi çılgın hayat tarzlarının yansıtıldığı gotic konseptli düğünlere de rastlamak mümkün oluyor.

Gotic Tarz

Günlük hayatında da gotic tarzı giyinen hanımlar, düğün günlerinde tamamen prenses görüntüsüne bürünmekte zorlandıklarını ve asla kendileri gibi hissedemedikleri için mutlu bir düğün geçiremediklerini söylüyorlar. Moda tasarımcılarının farklı konseptlerde gelinlikler tasarlaması ile birlikte bu sıkıntıları ortadan kalkan gotic gelin adayları bir çok gotic gelinlik modeli bulabiliyorlar.

Gotic Gelinlik Modelleri

Gotic tarzda gelinlik modelleri arasında en çok tercih edilen modeller koyu renklerden yana oluyor. Siyah ve koyu renklerin eşlik ettiği gelinlik modelleri gotic tarzı seven kadınlar tarafından sevilerek giyiliyor.

Siyah taş ve pırlantaların eşlik ettiği tasarımlar gelinlik havasına bir miktar daha yaklaşmış oluyor.

Asi çizgiler taşıyan gotic tarz gelinlik modelleri arasında, 2019 yaz ayları için tasarlananlar;

  • Etek fırfırlarında siyah danteller olan beyaz gotic gelinlik modelleri
  • Gri renkte tasarlanmış gotic gelinlik modelleri
  • Açık renk kumaş üzerine siyah dantel ile tasarlanmış gotic gelinlik modelleri
  • Tamamen siyah taşlarla süslenmiş siyah gotic gelinlik modelleri şeklinde sıralanıyor.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git