2019 Göğüs Dekolteli Gelinlik Modelleri

Son yıllarda gelin adaylarının gelinlik seçimi konusunda daha cesur modellere yöneldiği görülmekte. Birçok kişi göğüs ya da sırt dekolteli tercih etmekten çekinirken, kendine güvenen ve iddialı olmayı tercih edenler içinse dekolteli gelinlikler hiç düşünülmeden tercih ediliyor.

2019 göğüs dekolteli gelinlik modelleri birbirinden farklı tarzları ile tüm dikkatleri üzerinde görmek isteyen gelin adaylarının seçimi oluyor. Dekolte kimi zaman yoğunken, kimi zamansa hafif tutularak cesur seçimler ile dikkat çekmek başarılıyor.

Göğüs dekoltesi birbirinden farklı gelinlik modelinde kullanılabiliyor. Burada dikkat etmeniz gereken nokta gelinliğin dekoltesi değil, vücudunuza uygun modelde dekolte kullanılmasıdır. Uzun boylu ve zarif gelin adayları için V yaka göğüs dekolteli gelinlik modelleri son derece şık bir görünüm sunuyor. Ancak kısa boylu ve hafif kilolu bayanlarda göğüs dekoltesi için A kesim modellere yönelmek gerekiyor.

Gelinlikte kullanılacak dekoltenin yoğunluğu ile düğün konseptinin uyumlu olması da büyük önem taşıyor. Şık bir otel düğünü için derin göğüs dekoltesi uygun olurken, sade bir kır düğününde derin dekolte pek hoş bir görünüm yaratmıyor. Bu aşamada gelin adayının dekolte seçiminde zevkleri kadar konsepti de ön planda tutması gerekiyor.

Ayrıca göğüs dekoltesi ile rahat edemeyip sürekli gelinliği çekiştirmektense bu tarz modellerden uzak durmakta da yarar var. Eğer cesur seçimlerden hoşlananlardansanız da hiç düşünmeden balık kesim göğüs dekolteli gelinlik modelleri arasından seçim yapabilirsiniz.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git