2019 Bohem Gelinlik Modelleri

2019 gelinlik modasına baktığımızda özgür olmayı seven gelinlerin tercihi olan bohem gelinlik modelleri farklı tarzları ile dikkat çekiyor. Salaş, düşük omuz detayı ve gelinlikten sarkan püskül detayları ile her anlamda özgürlüğü simgeleyen bohem gelinlikler özellikle yaz ayları için ideal bir seçim oluyor. 70’li yılların özgürlük esintilerini günümüze taşıyan bohem gelinlikler birbirinden farklı tarzları ile gelin adayları için farklı seçenekler sunuyor.

Kimi zaman düz, kimi zamansa hareketli kesimleri ile ön plana çıkan bohem gelinlikler bilhassa kır düğünlerinin vazgeçilmezi oluyor.Salaş, özgür ve rahat bir gelinlik modeli seçmek isteyenlerdenseniz dantelli bohem gelinlik modelleri arasından tarzınıza uygun olanı seçebilirsiniz.

Kumsal ya da kır düğünü için dantellerle hazırlanmış bohem gelinliklerin mükemmel bir seçim olacağından kuşkunuz olmasın. Manzara eşliğinde bohem gelinliğinizle çektireceğiniz fotoğrafların yılları boyu unutulmaz bir anı olacağını unutmayın. Bununla birlikte bohem gelinliğinize yakışır çiçekli bir taç kullanarak şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

Bohem gelinlik seçiminde dilerseniz çiçekli, püsküllü ya da kabarık modelleri de tercih edebilirsiniz. Konsept odaklı seçim yaparak hem şıklığınızı, hem de rahatlığınızı ön planda tutabilirsiniz. Bohem gelinliklerde dikkat etmeniz gereken en önemli nokta saç modelinizi abartısız tercih etmenizdir.

Gelinliğinizde özgürlük ne kadar ön plana çıkıyorsa saçlarınızda da doğallık o kadar ön planda olmalıdır. Son olarak bohem gelinlik modellerinde pastel renklerin de ön planda olduğunu belirterek sadece beyaz gelinlik seçmek zorunda olmadığınızı da hatırlatalım.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git