2019 Beyaz Mini Abiye Elbise Modelleri

Yaz aylarının en kullanışlı rengi şüphesiz beyazdır. Sıcağı üzerinize çekmeyen, uygun kumaşlar kullanıldığında serin tutan bu renk bu yaz modasında sağlam biçimde yerini alacağa benziyor. 2019 yazında abiye elbise tercih ederken önceliği beyaz minilere vermeyi unutmayın. Beyaz abiye elbiselerin bu sezon dantelli, peplumlu, taş süslemeli, tüylü modellerini bulmak mümkün. Vücut tipine uygun olarak her biri tercih edilebilir.

 

Beyaz Mini Abiyeleri Doğru Kombinleme

Beyaz elbiseler çoğu zaman gelinlik temsili gibi görünmüş ve pek tercih edilmemiştir ama doğru kombinlendiğinde böyle bir görünüm vermeden son derece şık olabilirsiniz. Ancak yine de beyaz bir abiyeyi bir düğüne giderken tercih etmek yerine balolar, partiler gibi ortamlarda kullanmaya özen gösterin.

Beyaz mini elbiselerle tercih edeceğiniz ayakkabıları elbisenin detayları belirler. Dantelli bir modelse yine dantelli ayakkabılar tercih edilebilir. Eğer taşlı süslemeler varsa pırıltılı ayakkabı ve çanta modelleri kullanılabilir. Oldukça sade bir elbiseyse; farklı renklerdeki zarif ayakkabılar kullanılabilir.

Beyaz Mini Abiyeleri Kimler Tercih Edebilir?

Kilo fazlası olan kişilerin beyaz renkte bir elbise seçmesi çok doğru olmayacaktır. Zayıf bayanlar vücut hattında en düzgün yeri elbisenin detaylarıyla vurgulayabilirler. Ancak örneğin göğüsler ya da kalçalar büyükse; bu bölgelerde ışıltıdan, taş süslemelerinden uzak durmalısınız. Beli ince olmayan bayanlar sıkı kemerli elbiselerle bellerini olduğundan daha ince gösterebilirler.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git