2019 Tesettür Penye Etek Modelleri

Tesettür giyimde bahar aylarında rahatlık önemlidir. Bu rahatlığı penye eteklerle yaşamanız da mümkündür. Penye kumaşın rahatlığı sayesinde bunaltıcı sıcaklarda serin kalabilir ve uzun boylarından dolayı serin havalarda da sıcak kalmayı başarabilirsiniz. Bu sezon tesettür penye eteklerde siyah, lacivert, yeşil gibi genelde koyu tonlar hâkim. Kesim olarak ise penye etekler genellikle bol modellerde tercih edilmiş. Kemer ya da fiyonk detayı ile hareketlendirilen penye eteklerin bazıları pileli modelde hazırlanmıştır. Pileler sık sık olabileceği gibi bir iki tane de olabilir.

Tesettür Penye Etekler Nasıl Kombinlenir?

Penye etek modellerini  genellikle rengine göre kombinleyebilirsiniz. Renk bakımından uygun olan trikolar, bluzlar ve gömlekler rahatlıkla tercih edilebilir. Bunun dışında ayakkabı seçimini yaparken etek üzerinde bulunan detaylara odaklanabilirsiniz. Kemerin rengi, kemer tokalarının rengi bu anlamda belirleyici olabilir. Bunun dışında etekle aynı renkte ayakkabılar tercih ederek çok kolay kombinler hazırlayabilirsiniz.

Tesettür Penye Etekleri Kimler Tercih Edebilir?

Penye kumaş ile hazırlanan uzun eteklerin, vücuda oturması gibi bir durum söz konusu değildir. Bu nedenle hemen her vücut tipi tarafından kolaylıkla tercih edilebilir. Belki basenleri geniş olan bayanlarda bollaşan modeller sıkıntı yaratabilir. Ayrıca kilolu olan bayanlar daha çok dikey pileleri olan modelleri, boyu uzun olan bayanlar ise yatay drapeleri ya da eteğin boyunu kesen detayları olan tesettür  penye etekleri tercih edebilirler.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git