2019 Tesettür Pantolon Modelleri

Yaz aylarında pantolon giymek biraz rahatsız edici olabilir. Sıcak havaların da etkisiyle son derece bunaltıcı olabilen pantolonlar, sezonuna uygun seçilirse böyle sıkıntılar bir miktar hafifletilebilir. 2019 yaz modasında, tesettür pantolonlarda oldukça bol kesimli modeller çok moda. Böylece kendinizi biraz daha hissedebilmeniz mümkün. Renk olarak ise pudra, açık pembe ve krem rengi gibi açık tonlar ön planda.

Tesettür Pantolonları Doğru Kombinlemek

Tesettür pantolonlar kullanılan kumaş doğrultusunda genellikle gömlek, şifon ya da keten gömlek gibi üstlerle kombinlenmelidir. Uzun gömlekler tercih edilebileceği gibi kısa modeller kullanılıp; üst parça pantolon içine sokulabilir. Eğer bu şekilde kullanacaksanız; kemer kullanarak kıyafetin geneline hareketlilik verebilirsiniz. Ayakkabı tercih ederken yaz modasına uygun açık topuklu ayakkabıları, babetleri ön planda tutabilirsiniz.

Tesettür Pantolon Kombinlerinde Eşarp Seçimi

Pantolonla bir kombin yapmışsanız; eşarp seçerken ya sadece pantolona odaklanmalısınız ya da kombinin tamamına odaklanmalısınız. Eşarpları son dokunuş olarak düşünmeli ve seçimi en sona bırakmalısınız. Pantolonla aynı renk eşarp, bluzla aynı renk eşarp ya da tüm kombinde bulunan renklerin karmaşasından oluşan çeşitli desenlerdeki eşarplar tercih edilebilir.

Tesettür Pantolonu Kimler Tercih Edebilir?

Boru paça kalıbındaki pantolonları hemen herkes rahatlıkla tercih edebilir. Alt bacak bölgesi kalın olanlar da ispanyol paça ya da tamamen bol kesim olan modeller daha uygun olacaktır. Çok kilolu bayanların tamamı bol kesim olan pantolonlardan uzak durması gerekir. Bol kesim zayıf gösterir düşüncesi bu pantolonlar için pek de doğru sayılmaz.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git