2019 İlkbahar Tesettür Elbise Modelleri

İlkbahar aylarında tercih edilecek tesettür elbiselerin kesinlikle terletmeyen kumaşlardan ve rahat olması gerekir. Bu nedenle özellikle tesettür elbise alırken mevsimine uygun olmasına dikkat etmeye özen göstermelisiniz. İlkbahar modasının kreasyonları sunulduğundan yavaş yavaş modanın şekli de ortaya çıkmaya başladı. Bu sezon tesettür elbiselerde pembe ve mavinin açık tonları moda. Kalıp olarak ise genellikle belden hafif kabaran modeller kullanılıyor.

Tesettür Elbise Nasıl Kombinlenmeli?

İlkbahar aylarında tesettür elbiseler kombinlenirken biraz renk katmak en doğrusudur. Belden kabaran modelleri aksesuar olarak kemer kullanarak hareketlendirebilirsiniz. İki renkli elbiselerde etek kısmındaki renk ile eşarp rengini aynı kullanabilirsiniz. Ayakkabı seçiminde elbisenin genelinden ziyade etek kısmına odaklanabilirsiniz. Aksesuar olarak çanta kullanacaksanız; ayakkabınızla uyum içinde olmasına dikkat etmelisiniz. Birbirinden uzak renklerde ve temalarda çanta-ayakkabı ikililerinden uzak durmalısınız.

Tesettür Elbiseleri Kimler Tercih Edebilir?

Kilolu ya da zayıf fark etmeksizin tüm bayanlar tesettür elbiseleri tercih edebilir. Ancak özellikle bel çevresinde fazlası olan bayanlar, bu sezon da çok moda olan belden kabartmalı modellerden uzak durmalılar. Basen konusunda endişeniz olmasın çünkü tesettür elbiseler genellikle bol kalıptadır. Basen bölgesinde fazlalıkları belli etmez.

Tesettür Elbiselerle Eşarp Seçimi

Eşarp tercih ederken; elbise eğer sade yani desensiz kumaştansa çiçekli veya genel havaya uygun farklı desendeki eşarpları tercih edebilirsiniz. Ancak genel renk uyumuna özen göstermelisiniz. Mutlaka bir noktada tesettür elbise ile aynı renkleri içeren eşarpları kullanmalısınız.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git