2019 İlkbahar Modası Tesettür Pantolon Modelleri

İlkbahar aylarının yaklaşması ile birlikte ilkbahar modası da yavaş yavaş su yüzüne çıkmaya başladı. Bu anlamda ince giysilerden ve kapalı modellerden oluşan 2019 ilkbahar modası tesettür pantolon modelleri de bayanların beğenisine sunuldu. Kapalı bayanların bulmakta zorluk çektiği pantolonlar artık neredeyse her markanın sezon ürünleri arasında yer almaktadır. Tesettür pantolonlar bilindiği gibi her zaman daha bol olan modellerdir. Bu anlamda etek kategorisine de giren pantolon etekleri de pantolon kategorisinde incelemek gerekecektir.

Pantolon Etekler

Pantolon etekler, paçaları sanki bir etekmiş gibi bol olan pantolonların genel adıdır. Her formdaki kumaştan üretilebilen pantolon eteklerin en çok kot ya da kumaş olanları tercih edilmektedir. Bu pantolonlar hem klasik hem de spor giyim için uygun olan çok şık kıyafet parçalarıdır. Ayrıca hemen hemen her mağazada bulabileceğiniz bu giysiyi aramak zorunda da kalmazsınız.

 

Tesettür Kot Pantolonlar

Tesettür kot pantolonlar, normal kot pantolonlara oranla daha geniş olarak kesilen ve üretilen bir modeldir. Bu pantolonlarda kalça kısmı geniş kesilir ve paça bu genişlikte ayağa kadar uzanır. Kesinlikle spor olarak Kombinlenmesi gereken bir giysidir. Altına topuklu ya da klasik babet benzeri bir ayakkabı yerine, spor ayakkabı ya da bağcıklı converse giyilmelidir. Bu tarz bir kotun üzerine gömlek ya da bluz giyilmesi de doğru değildir. Daha çok tişörtler tercih edilmelidir.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git