2019 İlkbahar Modası Günlük Kombin Önerileri

Baharı müjdeleyen güneş yüzünü gösterdi. Aylar öncesinden şekillenen 2019 ilkbahar yaz modası görücüye çıktı. Bu sezon öne çıkan kareli ve çizgili kumaşlar, bohem tarzı çiçek desenleri ve süetler bayanların vazgeçemediği parçaları oluşturacaktır. İş hayatı ve davetler dışında, rahat giyinmeyi tercih eden bayanlar, bu sezon kotun çok değişik kullanım alanları ile karşılaşacaktır. Kot elbiseler, kot etekler, kısa etek tarzında kot pantolonlar bu yıl gardırobunuza yeni eklenen parçaları oluşturacaktır.

2019 sezonunda, yazı simgeleyen çiçek desenli kumaşlardan yapılmış elbiseler, etekler, gömlekler hatta pantolonlar sıkça görülecek. Geçen yıl moda olan ve yavaş yavaş göz alışkanlığı yapan, sarının çok değişik kullanım alanlarını bu sezonda da göreceksiniz. Her yıldeğişen modayı takip etmek için, bayanların gardırobunu tamamıyla değiştirmesi mümkün değildir. Sezonda öne çıkan birkaç parça edinilerek, değişik kombinler yapmak mümkündür.

Denim (kot) Kumaşlar

Her bayanın dolabında, mutlaka birkaç adet kot pantolon bulunur. Bu sezon değişiklik yaparak, etek tarzında kısa kot pantolon edinerek,üzerine değişik gömlek ve ceketlerle şık bir tarz yakalanabilir.

Süet Kumaşlar

Süet kumaşları,bu sezon pantolonve trençkotlarda sık görmekteyiz. Bahar bitmeden süet bir trençkot edinerek, altına giyilen etek ve pantolonlarla modayı takip etmek mümkündür.

Çiçek Desenli Kumaşlar

Uçuşan elbiseleri kim sevmez? Sezonun moda renklerinde, çiçekli bir elbise bayanların güneşli günlerde ferah ve şık olmasını sağlayacaktır.

 

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git