2018 – 2019 Sonbahar Kış Trendleri ve Modelleri

2018 – 2019 Sonbahar Kış Trendleri ve Modelleri
10 Ocak 2019 tarihinde eklendi, 1.083 kez okundu.

Her sene olduğu gibi sonbahar ve kış aylarında bizleri daha sıcak tutacak aynı zamanda da şık gösterecek trendler ünlü modacılar tarafından belirlendi. İşte 6 adımda 2018-2019 sonbahar kış trendleri listesi…

  1. Bu sezon ister şapka ile isterseniz de çeşitli örtülerle başınızı kapatacağınız bir dönem sizleri bekliyor. Calvin Klein ve Gucci markaları tarafından yapılan defilelerde bu gözler önüne serildi. Siz de modaya uymak için şapka veya diğer aksesuarları tercih edebilirsiniz.
  2. Disko topu gibi insanların etrafımızda dolaşmasına şimdiden alışmamız gerekiyor. Işıl ışıl elbise, ceket ve el çantalarının yer aldığı bir moda yılı bizleri bekliyor.
  3. Yıllardır ileri yaş grubuna hitap eden leopar desenleri bu yıl tüm kıyafetlerde baskısını artırmaya başlayacak. Neon zebra ya da leopar desenine sahip kıyafetleriniz için gardırobunuzda yer açmanın tam zamanı.
  4. Pembe rengi sonbahar ve kış sezonunda baskın olarak reyonları ele geçirecek gibi görünüyor. Bu rengin kullanım önerileri için Tory Burch ve Christian Siriano gibi markalardan ilham alabilirsiniz.
  5. Soğuk havalarda içimizi ısıtmasa da kalplerimizi ısıtacak mini boy etekler gece gezmeleri için muhteşem bir alternatif olarak bu seneki trendin içerisinde yer alıyor. Birbirinden farklı görünüme sahip etekler her marka tarafından sizlere sunulmaya başladı.
  6. Çorapsız etek giymeyi sevmeyenler için bu sene yepyeni ve rengarenk bir trend sizleri bekliyor. Blair Waldorf gibi giyinmeye çalıştığımız dönemin esintilerini içinde bulunduran 2018-2019 sonbahar kış trendleri arasında farklı renkte çoraplar bir hayli ilgi göreceğe benziyor.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git