2019 Yaz Modası Kadın Şort Modelleri

Kış mevsiminin sonlarının yaklaşmasıyla beraber birçok marka ilkbahar ve yaz kreasyonlarını sunmaya başladı. 2019 yaz modasında sokaklarda sıklıkla şortları göreceğiz. Yazın en rahat parçalarından olan şortları, şimdiden inceleyerek yaz için gardırobunuzu hazırlamaya başlayabilirsiniz. Şort için kullanılabilecek harika t-shirtler ve bluzlar ile yaz kombinlerine göz atabilirsiniz. Şort modellerinde bu sezon yine kot şortlar ve geçtiğimiz seneye damgasını vuran dantelli şortlar dikkat çekiyor.

Her Daim Kot Şortlar

Kot şortların modası asla geçmeyecek gibi görünüyor. Hemen her tonda, boyda ve birbirinden çeşitli modellerde kot şortları elinize geçen her bluzla kombinleyebilirsiniz. Eğer beliniz inceyse yüksel bel olan modelleri tercih edebilirsiniz. 2019 yaz modasında, alttan ceplerin görünmesi detayı yine çok moda.

Dantelli Şort Modelleri

Geçtiğimiz sezon çok moda olan dantel şort modelleri, 2019 yaz modasında da yerini almayı başardı. Genellikle Jean gömleklerle kombinlenen dantel şortları bu sezon, şort boyunda olan bol bluzlarla kombinleyebilir ya da ince kemer detaylarıyla hareketlendirebilirsiniz.

Desenli Şort Modelleri

Desenli şort modelleri genellikle bu sezon yüksek bel olarak tasarlanmış. Böylece üst kısmınıza sade, tek renk bir bluz tercih etme hakkı ile oldukça rahatlamış olacaksınız. Desenlerde 2019 yaz modasında leopar, puantiye ön planda olacak. Şortlarla genel olarak göbeği açıkta bırakan bluzlar, şortun içine sokulacak bluzlar ve şort boyunda bluzlar kombinlenebilir.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git