2019 Yaz Modası Denim Şort Modelleri

Yaz sıcaklarında tüm hanımlar ferah parçalar giymeyi arzuluyor. Bununla birlikte şıklıklarından da ödün vermek istemiyorlar. İşte bu noktada en çok tercih ettikleri parça denim şort modelleri oluyor.

Denim Şortlarla Şık Kombinler

Denim kumaşın her kombine uyması avantajı her kıyafet modeline yansımakta. Kullanım kolaylığı sağlayan denim kumaşların en etkili olduğu parçalardan biri de denim şort modelleri.

Yaz aylarında sıcaktan etkilenmeden şık olmak isteyen hanımların en çok tercih ettiği parça denim şortlar. Denim şort modelleri ile yapılan kombinler sayesinde hanımlar hem şık oluyor hem de rahatlıklarından ödün vermemiş oluyorlar.

Denim Şortlarda Renk Çeşitliliği

Koyu renk ya da açık renk geniş renk skalası ile tasarlanan denim şortlar tamamlayıcı bütün kıyafetler ile uyum sağlayabiliyorlar.

Özellikle son yıllarda trend haline gelen yüksek bel kıyafet tasarımları denim şort modellerine de yansımış durumda. Bu yönü ile denim şortlar duble çekici hale geliyor ve erkekler de hanımların üzerinde bu tarz denim şortlar görmeye bayıldıklarını söylüyor.

2019 Yazında Herkesin Denim Şortu Olmalı

Tasarımcıların bu yaz için hanımlara trend önerisi; mutlaka bir tane denim şort edinmelerinden yana. Denim şortlar şık ve çekici görüntü vermelerinin yanı sıra kolay kombin yapılabildiğinden hemen bir tane denim şort almamak için hiçbir sebebiniz kalmıyor.

2019 yaz aylarında en çok tercih edilen denim şort modelleri arasında;

  • Dantel detaylı denim şort modelleri
  • Yüksek bel denim şort modelleri
  • Yırtık detaylı denim şort modelleri
  • Ombre renk geçişli denim şort modelleri yer alıyor.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git