2019 Plaj Elbisesi Modelleri ve Kombinleri

Kadınlar, erkekler gibi hiçbir zaman bir şort, bir tshirtle yetinmek istemezler. Bu nedenle her an, evde yalnızken bile şıklık kadınlar için önemli bir ayrıntıdır. Kış aylarında kalın montların altında saklanan şık kıyafetler yazın gelmesi ile beraber gözler önüne serilir. O yüzden yaz şıklığı her zamankinden daha önemlidir. Giydiğiniz ayakkabıdan kullandığınız tokaya kadar her ayrıntı uyum içerisinde olmalıdır.

Yaz ayları güneşin parlaklığı ile birlikte içinizdeki cıvıltı ve neşeyi dışa vurur. Bu neşe kıyafetlerdeki canlı renkler, ışıltılı makyajlar, rengârenk aksesuarlar ile dışa vurur.

Plaj Şıklığı

Havaların ısınmasıyla beraber tatil planları yapılmaya başladı. Kavurucu yaz sıcaklarında en sık vakit geçirilen yer plajlardır. Plaj elbiseleri, tatil bavullarında en çok yer kaplayan giysilerdir. Bayanlar plajlarda genellikle uçuşan elbiseleri tercih ediyor. Rengârenk bikinilerin, mayoların üzerine incecik kimono ve elbiseler çok yakışıyor.

Plajda Neyi Nasıl Giymeli?

Plaj modasında, kimono, uzun elbise, kot gömlekler, kısa şortlar sıklıkla yer alıyor. Bu parçalar, bikini üzerinde hoş kombinler oluşturmanıza yardımcı oluyor. Fakat plajda bir tık rahatlığı ön planda tutmalısınız. Örneğin, plaj makyajla veya şıkır şıkır sallanan kolyeler, küpelerle gitmenize gerek yok. Topuklu terlikler ise plaj için kullanıma uygun değildir. Özellikle havuz kenarında kayıp düşebilirsiniz.

Bunun için şık sade bir bikininin üzerine boyunuza uygun boylarda bir kimono, parmak arasın sandalet ile şık olabilirsiniz. Uzun boylu bayanlar ve boyu çok kısa olanlar orta boylarda, belde biten kimonoları tercih edebilirler. Plajların vazgeçilmezi uçuşan rengârenk elbiseler ise her yaştan bayana hitap ediyor. Eğer fazla kilolarınızdan şikâyetçi ve onları gizlemek istiyorsanız kot gömlek kullanın. Bol ince dokulu bir kot gömleğin birkaç düğmesi ilikli, kollarını kıvırarak rahatlıkla kullanabilir ve kilolarınızı gizleyebilirsiniz. 

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git