2019 İlkbahar Modası Mini Şort Kombinleri

Kendine ve bacaklarına güvenen genç kızların tercih ettiği mini şortlar, bahar aylarında her gün ne düşüneceğini düşünen gençlere değişik bir alternatif sunmaktadır. Altına ince ten rengi veya kalın muş çoraplar ile giyilen bu mini şortlar, renkli uzun salaş hırkalar ile kombinlendiğinde, bohem tarzını yansıtmaktadır.

2019 İlkbahar modasında kot ve keten kumaşlarda üretilen desenli ve düz renklerde birçok mini şort seçeneği mevcuttur.

Kot Mini Şortlar Nasıl Kombinlenir?

Alt bölümü püsküllü veya düz dikişli yapılan bu şortlar, üstüne giyilen desenli veya düz renkteki gömlekler ve kot yelekler ile şık kombinler oluşturmaktadır. Genellikle altına postal türü çizme kullanılan mini şortlar, tarz giyinmeyi tercih eden bayanlara hitap etmektedir. Alt üst takım giyinmeyi seven bayanlar bu şortları,  yılın modası ince kumaşlarda üretilen kot gömlekler ile de kombinlenebilir.

Keten Mini Şortlar Nasıl Kombinlenir?

Renkli keten kumaşlardan üretilen bu şortlar, gömlek, ceket ve değişik renklerde uzun veya kısa hırkalar ile kombinlenebilir. Üstüne giyilen gömlek ve hırkaların renginde kalın muş çoraplar da bu şortlar ile uyum sağlayacaktır.

Desenli Mini Şortlar Nasıl Kombinlenir?

Çizgili, kareli ve çiçek baskılı mini şortlar, üzerine giyilen düz renklerde gömlek veya penyeler ile kombinlenebilir. Etek tarzında çok geniş modelleri de bulunan bu şortlar, bahar aylarında renkli görüntüsü ile yılın ilkbahar modasını yansıtacaktır. Çiçekli desenlerde olan şortlar, renkli babet ayakkabılar ile rahat ve şık olabilir.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git