2019 İlkbahar Modası Kahverengi Hırka Modelleri

Bahar aylarında, ceket ve hırka en çok kullanılan giysiler arasındadır. Siyah, kahverengi, lacivert renklerde ve değişik modellerde hırkalar pantolon ve eteklerle güzel kombinler oluşturacaktır. Kot kumaş giysilere çok yakışan kahverengi hırkalar, kalın ve ince trikodan olabilir. Uzun kollu, yarım kollu veya yarasa kollu kahverengi bir hırka, mutlaka her bayanın dolabında bulunmalıdır. Bu yıl, çok fazla kullanılan dantel motifli veya örgü desenli üretilen hırkaların çok fazla seçeneği ile karşılaşacağız.

Kısa Kahverengi Hırka Hangi Giysiler İle Kombinlenebilir?

Özellikle gençlerin tercih ettiği belde biten hırkalar, kot pantolon ve kısa kot etekler ile kombinlenebilir. Bu yıl çok moda olan, etek tarzında geniş kot pantolonlar bu boydaki hırkalar ile kullanıldığında, kilo problemi olan bayanları zayıf gösterecektir. Geniş paça pantolon giyen bayanlarda bu boydaki hırka modellerini tercih edebilir.

Uzun Kahverengi Hırka Hangi Giysiler İle Kombinlenebilir?

Taytlar ve dar paça kotlar ile kombinlenen, uzun kahverengi hırkalar şık bir görüntü yaratacaktır. Uzun hırkalar ile çok yakışan kısa mini etekler de gençlerin ve kilo problemi olmayan bayanların tercih edebileceği bir alternatiftir.

Bohem Tarzı Kahverengi Hırkalar Hangi Giysiler İle Kombinlenebilir?

Bohem yani salaş bir tarz seven bayanlar, asimetrik kesim bu hırkalar ile etek veya pantolon kombinleri yapabilir, fakat genellikle geniş tarzda olan bu hırkalar ile birlikte kullanılan giysiler dar olmalıdır. Giyilen tüm giysilerin geniş modellerde olması bayanlarda olduğundan kilolu bir görüntü yansıtacaktır.

 

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git