2019 İlkbahar Modası Kadın Gömlek Modelleri

Gömlekler, bahar aylarının kurtarıcı ürünlerinden bir tanesidir. Çünkü hava ne sıcaktır ne soğuktur ve triko giyilebilir ne de tişört kullanımına başlanabilir. Bu durumda en uygunu şifon, kot ve keten gömlekler kullanmaktır. Hem kendi rahatınız için hem de 2019 ilkbahar modasında yer alan çeşitli gömleklerden kullanabilmek için seçiminizi gömlekten yana yapmalısınız.

Transparan Gömlek Modelleri

Transparan gömlekler her sezon olduğu gibi 2019 ilkbaharda da sık sık görülebilecek gömlek modellerindendir. Giymesi cesaret isteyen bu gömlek modellerini içine bluz giymeden ve doğru çamaşırları tercih ederek kullanmanız önemlidir. Transparan gömleklerde dar bilek kısımları ve koyu yakalar dikkat çekiyor. Bunun dışında üzerlerinde pek detay görülmeyecek gibi.

Keten Gömlek Modelleri

Keten gömlekler, birçok pantolon ve etek türüyle uyum içerisinde olan ve her sezon kullanılabilecek gömlek modellerindendir. Bu sezon keten gömleklerde dekolteler dikkat çekiyor. Bunun yanında dikey çizgiler de göze çarpan desen detaylarından bir tanesi.

Şifon Gömlek Modelleri

Şifon gömlekler iş hayatında ve çoğu zaman günlük hayatta kadınların vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır. Şifon gömlekleri klasik eteklerle ve pantolonlarla kombinleyebileceğiniz gibi kot pantolonlarla, şortlarla da kullanabilirsiniz. Şifon gömleklerde 2019 ilkbaharında puantiye desenleri dikkati çekiyor. Renk olarak ise siyah, beyaz, yeşil ve turuncu gibi renkler tercih edilmiş. Bahar aylarında şifon gömlekleri yarım kol şeklinde kullanabilirsiniz.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git