2019 İlkbahar Modası Bağlamalı Gömlek Modelleri

2019 yılı, adeta gömlek yılı olacak denilebilir; kısa gömlekler, uzun tunikler, şifon gömlekler, klasik erkek yaka beyaz gömlekler, her türlü gömlek moda. Genellikle gençlerin tercih ettiği belden bağlanan gömlekler ise kot şort, mini etek ve streç kot pantolonlar ile kombinlenerek kullanılır. Düz renk ve desenli kumaşlardan üretilen bu gömlekler, içine giyilen beyaz veya renkli sporcu atletleri ile değişik tarzda kombinler oluşturacaktır.

Göbeği açıkta bırakacak şekilde, belden, kalçadan veya daha yukarıdan göğüs altından bağlanan modelleri mevcuttur. İlkbahar ve yaz aylarında kullanılan bağlamalı gömlekler, altına giyilen renkli babetler ile spor ve rahat bir kombin oluşturacaktır.

Bağlamalı Kot Gömlekler

Altına giyilen renkli veya düz renk, streç kot pantolonlar ile kombinlenebilir. İnce kot kumaşlardan üretilen ve belinden bağlanan bu gömlekler, kot giysilerin moda olduğu bu sezon en çok tercih edilen giysiler arasında yerini alacaktır.

Düz Renklerde Bağlamalı Gömlekler

Mavi, yeşil, sarı, beyaz renklerin ön planda olduğu 2019 ilkbaharında, bu renklerde edinilen birkaç gömlek değişik kombinler oluşturmakta, yararlı olacaktır. Keten veya likralı kumaşlardan üretilen bu gömlekler, hafif yapısı ile bayanlara rahat kullanım imkânı yaratmaktadır.

Desenli Bağlamalı Gömlekler

Bağlamalı gömlekler genellikle spor giyimde tercih edilir. Kareli ve çizgili kumaşlardaki bu gömlekler, içine giyilen beyaz atletler ve altına giyilen düz renk streç pantolonlar ile gençlere değişik alternatifler sunmaktadır. 2019 yılında çok moda olan pötükare deseni de bağlamalı gömleklerde sıkça kullanılmaktadır.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git