2016 – 2017 Kış Modası Kadın Jean Modelleri

Jean kumaş icat edildiği dönemlerden bu yana her dönemin vazgeçilmez moda parçaları arasında yer alıyor. Jean kumaş ilk üretildiği dönemlerde pantolon tasarımları için kullanılırken günümüzde gömlek, mont, ayakkabı ve aksesuarlar için de kullanılır hale geldi.

 

Her Kombine Uyum Sağlayan Jeanler

Jean kumaş ilk tasarlandığı yıllarda rahat giyim anlayışı ile piyasaya sürüldü. Takip eden dönemlerde de rahat giyinmek isteyen herkesin koleksiyonlarında yer aldı. Jeanler günümüzde hem şık hem de spor giyim kombinlerinde yer bulabiliyor.

Aksesuarlar ve tamamlayıcı kıyafetler ile ister şık ister spor tarza uyum sağlayabilen jeanler hanımlar için vazgeçilmez birer parça oluyor.

 

Kış Aylarında Jean Modası

2016 – 2017 kış aylarında vitrinlerde sıkça karşımıza çıkan parçalardan biri de jeanler. Hanımların kolay ve çeşitli kombinleniyor olması dolayısıyla çokça tercih ettiği parça olan jeanler 2016 – 2017 kış modasına da damgasını vurmuş görünüyor.

Yaz ayları için daha ince ve yumuşak kumaşlarla tasarlanan jeanler şıklıkları ile göz dolduruyor.

 

En Çok Tercih Edilen Parça Jeanler

Her mevsim yerleri ayrı olan Jean parçalar 2016 – 2017 kış aylarında da en çok tercih edilen kıyafetler listesinde başı çekiyor. Hem şık hem de rahat kombinlerinde yer verebildikleri için hanımlar tarafından da çok seviliyor.

2016 – 2017 kış  modasında hanımların en çok tercih ettiği Jean modelleri arasında;

  • Diz dekolteli Jean modelleri
  • Tamamen yırtık detaylardan oluşan Jean modelleri
  • Dar paça Jean modelleri
  • Yüksek bel Jean modelleri
  • Anne jean’i modelleri
  • Boyfriend tarzı salaş Jean modelleri yer alıyor.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git