2019 Yaz Modası En Şık Gelinlik Modelleri

Kadınlar için en özel gün olan düğünler hazırlık aşamasında hayli yorucu geçmektedir. Hem organizasyon ve davetlilerin ayarlanması hem de gelinlik seçimi konusunda tüm kadınlar bir hayli zorluk yaşamaktadır.

2019 Yazında Düğünler

Her yaz olduğu gibi 2019 yazında da moda dünyasını en çok etkileyen durum düğünlerin başlayacak olması. Yaz aylarının yağmursuz çamursuz geçmesi sebebi ile düğün organizasyonları için en çok tercih edilen tarihler yaz ayları olmaktadır. Hal böyle olunca düğün sektörüne hizmet veren pazarlar yaz aylarında canlanmaktadır.

Canlanan bu pazarın en başında da gelinlikçiler gelmektedir. Birbiri ardına sıralanan düğünler arasında en güzel ve özgün gelin olmak isteyen, başkasının tarzını tekrar etmek istemeyen hanımlar en şık gelinlik arayışına girmektedir. Bu durum da gelinlik tasarımcılarının daha özgün ve iddialı modeller tasarlamasını sağlamaktadır.

2019 Gelinlik Modelleri

2015 yaz sezonu  için tasarlanmış olan gelinlik modellerinde geçmişe dönüş sinyalleri veren modellere yer verilmiştir. Günlük kıyafet koleksiyonları için de ortalığı kasıp kavuran vintage modası gelinlik modelleri üzerinde de etkisini göstermektedir. Bol dantel detaylarının kullanıldığı vintage gelinlikler romantik görüntüyü seven gelinler tarafından sevilerek kullanılmaktadır.

En Şık Gelinlikler

2019 yazında vitrinlerde yerini alacak ve şıklık yarışına girmiş olan gelinlik modelleri arasında;

  • Mini gelinlik modelleri
  • Straplez gelinlik modelleri
  • Tamamen saten kumaştan tasarlanmış gelinlik modelleri
  • Kayık yaka gelinlik modelleri
  • Renkli dantel detaylar ile süslenmiş gelinlik modelleri yer almaktadır.

 

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git